- 19 Mayıs 2013
- 690
- 246
- 133
- Konu Sahibi nazife_fth
arkadaşlar uzun süredir illet bir hastalık olan migrenle savaşmaktayım yalnız bilinçsizce tüketmiş olduğum ağrı kesiciler ve dikkatsiz beslenmelerim sonucu ile buna stres de eklenince migren ataklarım gelip gitmez oldu. ayın gününü atak halinde geçirmekteydim. ve daha önce bi çok migren tedavisi denemiştik doktor kontrolünde bunlardan biri sibelium + migrex tedavisiydi ama yanıt vermediğim gibi 10 kilo alarak yürüme modundan yuvarlanma moduna geçmiştim 15 gün önce atak anında dayanamadım acile gittim doktor attığım hapları gördü 2 tane iğne vurdu iğneler banamısın demedi yarım saat sonra bitane daha iğne ve sonunda 12 saat uyku uyumama rağmen sabah kalktığımda inceden sızıyla uyandım. nörolojiye gittim ve bana TOPAMAX yazdı. 25 mg la başladım 1 hafta günde 25 mg alarak devam ettim şimdi sabah akşam atıyorum yani 50 mg oldu. haftaya 75 mg olacak ve o şekilde kalacak 6 aylık bi tedavi olacakmış. uzatmadan soracağımı sorayım ( bayaa uzattım kusura bakmayın ) bendeki yan etkileri
aşırı uyku
unutkanlık
elde ayakta uyuşmalar
aşırı idrara çıkma
konuşurken lafı toparlayamama
ve sürekli olarak dalgınlık
bunlar anormal mi. bir de ben kpss ye hazırlanıyorum. hapı kullanmaya başlayalı kısa süre olmasına rağmen ATAK SAYIMDA CİDDİ ŞEKİLDE AZALMA OLDU SÜPER Bİ ETKİ GÖSTERDİ ama yan etkileri de azımsanacak türde değil.
aşırı uyku
unutkanlık
elde ayakta uyuşmalar
aşırı idrara çıkma
konuşurken lafı toparlayamama
ve sürekli olarak dalgınlık
bunlar anormal mi. bir de ben kpss ye hazırlanıyorum. hapı kullanmaya başlayalı kısa süre olmasına rağmen ATAK SAYIMDA CİDDİ ŞEKİLDE AZALMA OLDU SÜPER Bİ ETKİ GÖSTERDİ ama yan etkileri de azımsanacak türde değil.