Tontirik'in Diyet Günlüğü

Tontirik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
12.626
19
206
İstanbul
1,5 ay önce 67 kg ile haftada 3 gün fıtnesse başladım.
diet yapmadıgım için 1 ay sonunda sadece 500 gr vermişim :) ama 3 er cm inceldim
10 gündürde ceşitli dietler deneyerek 2.5 kilo verebildim. toplamda 3 kilo gitti
şuan 64 kiloyum
Hedef kilom 55

bugün nohut,mercmek,bulgur ve ayrandan oluşan detoks diyetini yapıyorum.umarım işe yarar

Sabah
1 dilim kepek ekmek
1 yumurta
biraz peynir
1 salatalık
1 kupa yeşil çay

1,5 litre su içtim.3 litreye tamamlıcam
2 saatte bir ayranlı corba
1 beşibiyerde çay

Son düzenleme:
10 gunde 2.5 kilo senin kilon icin cok bile. bence basarini kucumseme boyle devam et.

günlügün hayirli olsun canim, istedigin kiloya ulasirsin insallah
detoks diyeti nasil acabaaa merak ettim iyice, bide nohut mercimek bulgur varmis icinde hepsi karbonhidrat acaba ise yariyormu:26:

günlügün hayirli olsun canim, istedigin kiloya ulasirsin insallah
detoks diyeti nasil acabaaa merak ettim iyice, bide nohut mercimek bulgur varmis icinde hepsi karbonhidrat acaba ise yariyormu:26:

tşkler cnm.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html detoks diyeti
ben dün yapmaya calıştım ama pek başarılı olamadım . tiksindim resmen.bi kac kez içtim corbayı sonrasını döktüm midem almadı

pirinc lapasından memnun kalmıştım ben.2 günde 1,5 kilo verdim ve cokta lezzetli olmuştu
1 günde haşlanmış patates salatası ,diger günde köfte ve salata yemiştim
günde 3 litre su ve bitki caylarıyla 1,5 kiloda öyle verdim
tekrarda almadım verdigim kiloları

senin varmı bi diyet listen?

Kalhvaltı
1 haşlanmış yumurta ve kıvırcıktan salata.
1 dilim tam bugday ekmegi
2 fincan form cay

Ögle
yagsız,tuzsuz sebzeli mercimek corbası.
yarım dürüm içine sebzeli et kavurma

Ara
1 Elma
2 fincan beşi bir yerde çay

Akşam
yagsız tuzsuz karnıbahar yemegi ,yogurt

3 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…