tonik

lavinya85

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
148
5
39
slm benim merak ettiğim bi konu var yeni bi tonik veya jel kullanmaya başladığımızda ciltte alevlendirme alttaki sivilceleri çıkarma gibi bişi yaparmı yoksa o toniğin işe yaramadığını hatta iyi gelmediğinimi gösterir ona göre kullanmaya devam edicemde..

bende bunu merak ediyorum..
benimkide hafif yanma yapio , ilk baslarda kizarioduda ama artik kizarmiyo..
kendi kendime ise yariodur diye yorumladim cunku
yuze limonlu bi maske yaptigimizdada yanma oluyo , ama ise yaradiginida goruyoruz sonradan

evet benimkide yanma yapıyo. o oluyo diye biliyordum ama benim merak ettiğim alttaki sivilceleri tetiklermi iyileşmesi için yani artırırmı normal bişimidir yoksa yanlış bi seçimmi yapmışım.

Bence yanma yapıyorsa tonik cildinize uygun değildir. Ben pek çok farklı marka kullandım şimdiye kadar, kimisi hiç yakmadı, kimisi kıpkırmızı yaptı ve yaktı yüzümü. Özellikle kuru veya normal bir cildiniz varsa yağlı ciltler için olan tonikler cildinizi kurutup zarar verir. O yüzden başka bir marka tonik deneyin. Normalde yakmaması lazım.

bu normal belkide alkol varsa ondan olabilir.bence iyi olup olmadığına 1 ay kullanıp karar vermelisin çünkü genelde biz ürünlerden hemen sonuç almayı istesekte biraz kullanmak gerekirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…