rosense çok iyi ben kullanıyorum
nemlendiriciyi sürdüğünüzde gerçekten kurutmuyor.ben rosensenin yüz yıkama jelini gülsuyunu ve nemlendiricisini kullanıyorum..normalde cildim kuru fakat gülsuyu kullandığım halde kurumadı çünkü nemlendiricisi işe yarıyor gerçekten akat ben bol bol sürüyorum nemlendiricisini..
arkadaşlar bi yerde okumuştum. cilde gül suyu çok iyi geliyormuş. nefise karatay bile cildini gül suyuyla temizliyormuş çokta pürüzsüz ve güzel bence yüzü. bende gül suyunu denemeye başladım. cildi yumuşacık yapıyor canlılık veriyor pırıl pırıl parlatıyor. nemlendirici sürmeye bile gerek yok kurutmuyor. bi deneyin bakalım beğenecek misiniz?
canım burada bir alışveriş merkezi var ncity diye orada satılıyor..izmitte başka hiç bir yerde rastlamadım...orası sadece güllerden yapılmış ürünleri satıyor..çok güzel biryer...herşey rosense markasına ait..bende şans eseri buldum orasını..ve beni ürünlerinin doğal olduğuna gerçekten inandırdılar..şimdide peelingini alıcam..canımm ben oraya gittiğimde istanbulda nerde satıldığını sorarım ve sana bildiririm..eminim biliyorlardır..Şeniznerden aldın kıvılcımcım rosense ürünlerini ben bulamıyorum:sm_confused:
canım burada bir alışveriş merkezi var ncity diye orada satılıyor..izmitte başka hiç bir yerde rastlamadım...orası sadece güllerden yapılmış ürünleri satıyor..çok güzel biryer...herşey rosense markasına ait..bende şans eseri buldum orasını..ve beni ürünlerinin doğal olduğuna gerçekten inandırdılar..şimdide peelingini alıcam..canımm ben oraya gittiğimde istanbulda nerde satıldığını sorarım ve sana bildiririm..eminim biliyorlardır..Şeniz
ben 6 ytl ye elmıştım ...hemde bir aktardan aldım....rosensin bütün ürünleri satılıyordu aktarda...ilginç gelmişti bana ama daha sonra bir kaç aktarda daha gördüm....fiyatı ne kadar peki canım????
Arkadaşlar başka bir konuda yazmıştım,burayada yazayım..benim formülüm de şu
gül yaprağı,su ve 3-4 kaşık elma sirkesi...
elinize geçen herhangibir gülün yapraklarını bir kavanoza koyuyorsunuz..sonra gül yapraklarının üzerini örtecek kadar su kouyorsunuz..ve elma sirkesinide içine katıyorsunuz...iki gün bekletiyorsunuz ve suyu gül yapraklarından süzüyorsunuz....ve bu suyu doğal tonik olarak kullanabilirsiniz....gerçekten çok güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?