Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Toni&Guy

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

melek_alkn

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
8
0
6
34
İzmir
Yıpranmış saçlar için olan saç kremi...Tavsiye üzerine aldım ben hayatımda böyle bi sac kremı gormedım kızlar ...
Juanjuan 5 şişe aldım şampuan olarak bunu kullanıyorum saç kremi olarak da toni&guy saclarım bı haftada % 80 düzeldi.gün boyu uçlarda dahill yumusacıkk .

tony &guy'ın yıpranmış saçlar için şampuan ve saç kremini dört beş aydır kullanıyorum. ben de çok memnunum. saçları yıpranmış arkadaşlar boşuna organik şampuanlarla vakit kaybetmesin.

juanjuan şampuandan memnun musunuz? nasıl etkileri oldu saçınıza?

juanjuan şampuandan memnun musunuz? nasıl etkileri oldu saçınıza?

ben 5 şişe aldım şu kadar söyliyim pişman olmadım cok güzel yumusacık yapıoo ama ıslakken o etkı yok kurutunca mucizevi bişi oluyo.Uzaması için aldım sanırım baya baya düzeltti saclarımı cok yıpranmıstı cunku artık saglıklı uzayacagına suphem yok :)

tony &guy'ın yıpranmış saçlar için şampuan ve saç kremini dört beş aydır kullanıyorum. ben de çok memnunum. saçları yıpranmış arkadaşlar boşuna organik şampuanlarla vakit kaybetmesin.

aynen bu kadar gec farkettıgım için pişmanım mükemmel etki gün boyu yumusacık :)) benim sac uclarım bi kac saate yine kazık gibi olurdu öle bişi yok artık

Kızlar bende bugun siparis ettimm. Pazartesi siye kadar gelir dedı görüştüğüm bayan. Alan arkadaslar size kaç günde geldi? Ve hangi kargo şirketi getirdi evde cok olmuyor um çalıştığım için inşallah hafta sonu gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…