Tom Hanks ve Oynadıgı Filmler

tom-hanks-money-pit-762942.jpg

cnm bende tom hanks asıgı bir hatunum her filmini tekrar tekrar kac kez izlemıssımdir bilmıyorum

çok beğendiğim bi oyuncu.. da vinci şifresi , melekler ve şeytanlar kitaplarını daha önceden okumuştum,film versiyonlarını tom hanks kalitesiyle izlemek ayrı bi zevkti yerimseniben

davincih.jpg

meleklerveseytanlar1.jpg

bu adamın hastasıyım resmen aşığım bu adama..her filmi beni ayrı etkiliyor... özellikle forrest gump ne zaman izlesem 2 gün etkisinden kurtulamıyorum

kıslar forrest gump karakteri şizofrenmi değilmi ben değil diyorum ama sizede bi srayım d edim

bu adamın hastasıyım resmen aşığım bu adama..her filmi beni ayrı etkiliyor... özellikle forrest gump ne zaman izlesem 2 gün etkisinden kurtulamıyorum

kıslar forrest gump karakteri şizofrenmi değilmi ben değil diyorum ama sizede bi srayım d edim

bir tom hanks aşıgı daha :sm_cool:

Forrestin şizofren mi değilmi diye düşünmedim açıkcası ,değildir diye düşünüyorum. Saflığının farkında olan şanslı bir saf forrest :)

X