• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tom Ford Black Orchid lüks ve şehvetin adı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi mel5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
piyasada yeni çıkan parfümleri denedin mi krdi :6: ben bir kaçını aldım ama istiyorum ki tek parfümüm olsun olmuyorrr :31:

tom ford black orchid vazgecılmez kokum
bırde thierry mugler ALIEN

diger kokular gıbı degıl gızemlı kokular bunlar :) aayrıca afrozdızyak etkısı var black orchid in

ya bende bunun orinali vardı fakat tekrar alamadım fiyatı çokk yüksek. lütfen açık pafümünü nerden bulucam yardımcı olun. ve bu koku kesinlikle harika! bence esmer tenlerin kokusu , daha çok yakşıyor..
smells good açık parfümcüde var
yeri beşiktaşta
başka şubeleri vardır sitesinden bakın isterseniz belki internettende sipariş yapılıyodur..
ben orda denemiştim

kızlar mujdelı haberrrr

d&p lerde artık var gecen gun aldım bende

Tom Ford Orchid Unisex bir parfümmü kızlar ?
Birde nerede buluruz bunu ? Sevil ? Tekin Acar ? Sephora ?
Violet Blonde yi de çok merak ettim .

öncelıkle ilk sıkıldığında yağmur sonrası ıslanmış toprak nasıl kokuyorsa bu parfümde öyle kokuyor.Ben toprak kokusunu çok severim ama parfümde hoşlanmadım.Kim ıslak toprak kokmak isterki:)

Kanyon avm Harvey Nıchols mağazasında satılıyor kızlar , bugün aldık , baya ağır bir parfüm .
ilk sıktığınızda baygınlık gelebilir , benim gözlerim kararmıştı :1: ama yarım saat kadar sonra çok güzelleşiyor ilk bayıcı yoğunluk gidiyor , hoş bir koku kalıyor ,
Parfüm unisex evet ama daha çok beylere yakışır diye düşünüyorum , başta eşimle brilikte kullanırız diye düşümüştük , ama artık onun :1: :44:

yha ben bu ikisini çok merak ettim blonde ve orchidi çok merak ettim...gül var mı bunların içinde...varsa hiç tenezzül etmiyim...

Back