açığı var ben denemiştim.. bu çok farklı bi koku.. etrafta duyduğumuz ne çiçek kokusu ne şekerli kokular ne baharat ne bilim hiçbiri değil, farklı bi tarzı esansı var.. deneyin tarif edemiyorum ama farklı kokmak isteyen ben bunla tanınayım diyenler denesin çok çok güzel bişey büyülü bi kokusu var bayada ağır bu arada tek fıs yetecektir..
açığı var ben denemiştim.. bu çok farklı bi koku.. etrafta duyduğumuz ne çiçek kokusu ne şekerli kokular ne baharat ne bilim hiçbiri değil, farklı bi tarzı esansı var.. deneyin tarif edemiyorum ama farklı kokmak isteyen ben bunla tanınayım diyenler denesin çok çok güzel bişey büyülü bi kokusu var bayada ağır bu arada tek fıs yetecektir..
valla artık siparişini verdim bilmem tanımam kokuyu ama baya araştırdım bu kokuyu kimi sevmiş kimi sevmemiş ama herkes kalıcılığı konusunda hem fikir buram buram kokarsın diorlar ve benim için en önemlisi kalıcılıktır.tabi güzel olmasıda ama orası süpriz olacak bana bakalım nasıl duracak bende
sevgili kimzo, aldıktan sonra yorumunu yazmamışsın.beğendin mi kokuyu?
çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim ama gerçekten kalıcı ama şuna inanıorum yakışan tende bambaşka duracaktır bende istediğim kokuyu yaymadı yanlız tom ford violet blonde çok merak ediorum şimdide bu kokuyu işte beğenmeyen olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?