toktutan çay

HUR7

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2007
13
1
613
46
Denizli
kızlar bir arkadaşım denemem için bir çay onerdi buğün sabah aç karna içtim akşama kadar hiç acıkmadım hatta akşamda canım istemedi ve su içmeyen ben bardak bardak su içtim arkadaşım yaklaşık 15 günde 2 kilo vermış acaba bu çayı kullanan varmı survaver .

Ne çayı olduğunuda yazasaydınız keşke

ne çayı olduğunu bilmeden kullananlar yazamaz ki ben kullanıyorum diye.ne çayı yazın bakalım.

bitkisel mi acaba ve emziren anneler de kullanabiliyor mu ?

canım bitkisel içinde tarçın melisa lahana tohumu lekartin var emziren anneler ve hamileler kullanamıyor sanırım eczanelerde varmış ben kullanan arkadaşa sipariş verdim o bana alacak ben kullanınca size sonucu yazarım ben zayıflama hapıda kullandım ama ilk defa bu çay bana etki etti hemde sadece bi defa kullandım.

tahmin etmiştim emzirdiğim için sıkıntı doğurabilir.bu arada bende zayıflama hapı ile 22 günde 17 kilo vermiştim.kimse inanamamıştı bendeki değişime ve her gören süre çok kısa olduğu için yakın zamanda birini mi kaybettin, çok üzücü bir şeyler mi yaşadın diye çevirip çevirip soruyordu.eşim memleketine gitmişti 15 günlüğüne döndüğünde gördüğü manzara karşısında şok geçirdi beni boşuyordu az kalsın.büyük yemin ettirdi bana o yüzden kullanamıyorum artık...

emzirmeninde çok etkisi var ben emzirirken diyetisyene gittim çok hafif beni yormayan bi diyetti 3 ayda 10 kilo verdim ve 6-7 ay korudum fakat emzirmeyi brakınca 3 kilo geri aldım şidi tekrar 82 kiloya çıkarım diye korkuyorum çünkü zor kşlo veriyorum bakalım bu çaydan umutluyum.

peki giden kilolarla birlikte göbeğinde kaybolmuş muydu ? biraz göbek var rahatsız ediyor beni.birde miniğim henüz 5 aylık herkes kilo vermek için daha erken olduğunu söylüyor

bende duymamıştım ama şimdi yana yana çayımın gelmesini bekliyorum hatta siteside var ama bana arkadaş getirecek bide bi aktarda görmüştüm biçaya göre tuzlu 70 tl ama etkili mesela şuan karnım kazınıyor ama onu içtiğimde ogüN hiç kazınmadı.

Hapın ismini verebilir misin???bi sen ne kadara aldın..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…