Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne çayı olduğunu bilmeden kullananlar yazamaz ki ben kullanıyorum diye.ne çayı yazın bakalım.kızlar bir arkadaşım denemem için bir çay onerdi buğün sabah aç karna içtim akşama kadar hiç acıkmadım hatta akşamda canım istemedi ve su içmeyen ben bardak bardak su içtim arkadaşım yaklaşık 15 günde 2 kilo vermış acaba bu çayı kullanan varmı survaver .
Hapın ismini verebilir misin???bi sen ne kadara aldın..........tahmin etmiştim emzirdiğim için sıkıntı doğurabilir.bu arada bende zayıflama hapı ile 22 günde 17 kilo vermiştim.kimse inanamamıştı bendeki değişime ve her gören süre çok kısa olduğu için yakın zamanda birini mi kaybettin, çok üzücü bir şeyler mi yaşadın diye çevirip çevirip soruyordu.eşim memleketine gitmişti 15 günlüğüne döndüğünde gördüğü manzara karşısında şok geçirdi beni boşuyordu az kalsın.büyük yemin ettirdi bana o yüzden kullanamıyorum artık...
selam.çay içiyordun zayıflamak için etkisi oldu mu acaba ?çayım gelirse size gelişmeleri daha detaylı yazarım inşallah.
Bende merak ediyorum nedir bu hapin adi nasil kullandin etkisi neydi yani tokmu tuttu ve sonra geri aldinmi kilolari??Hapın ismini verebilir misin???bi sen ne kadara aldın..........
Hadi canım ya cvp bekliyorum hapın adınney detayları bizimle paylaşır mısın........selam.çay içiyordun zayıflamak için etkisi oldu mu acaba ?