serapcım günaydın güzelim,keşke dün okusaydın
ben yarın orucuz diye mideyi iyive küçülteyim dedim
oda sıcaklığında da içebilirisn benim ilk içtiğim oda sıcaklığındaydıa.sAzericim öncelikle bilgi için teşekkürler a.s.a.s. Bu konunun benim için ne kadar önemli olduğunu bir bilsen :çok üzgünüm::çok üzgünüm: Ama birkaç sorum var
Önemli Soru 1 : Bu hint yağı nedir ne değildir, tadı nasıl bişeydir?
Daha da Önemli Soru 2 : Bu suyu niye ılık içiyoruz? Ben içemem ki ılık su. Zaten su içemiyorum, az biraz zorla içiyorum o da illa ki soğuk olacak. Şimdi ben bunu yapsam ama soğuk su içsem işe yaramaz mı yani? Yada oda sıcaklığında içsem o suyun içine de limon falan sıksam olmaz mı?
Offfffff of, başlığa bakınca çare buldum diye zıpladım ama ben beceremicem galiba bu işi :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
o da olur tabiii,kahvaltı yaptın mı:uhm:öğlen akşam çoeba iç istersen daha iyi olurevet canım zaten çok kabızım. az önce eczaneye gidip ilaç aldım. bu bağırsakları boşaltmam lazım. yoksa patlayacam...:tomato:
azericim müslimi yicen sahurda bende nesfit almıştım ama içinde şeker olduğu için çok acıktırmıştı beni bende kepek ekmeği ile kahvaltı yapmayı düşünüyorum zaten yarın tutamıcam çünkü regl oldum
bittercim bu arada çok mu minyonsun arkadaşım ya 46 olursan kaybolmaz mısın:1ninca:azericim müslimi yicen sahurda bende nesfit almıştım ama içinde şeker olduğu için çok acıktırmıştı beni bende kepek ekmeği ile kahvaltı yapmayı düşünüyorum zaten yarın tutamıcam çünkü regl oldum
bende bugün başlayacağım hint yağı alacağım çıkıp birazdan ballı limonlu sudaki balın miktarı nekadar oluyor yazabilir misin canım
tabii canım ya,protein almalısın,hele diyette başarılı olmak ve vücuda zarar vermemek için de çinko takviyesi önemli,ben hapını da günde 1 defaevet azericim minyon gibi bişeyim ama çok sayılmam boy 1,57 kilo 49 buarada koskocaman yaz benimde çok saçım döküldü çok seyreldi saçlarım şimdi otacının bitki özlü şampuanını kulanıyorum baya bi azaldı saç dökülmem ben hiç yumurta sevmem ve yemem ondanmı dökülüo acaba saçlarım evet evet kesin benimde çinko eksikliğinden çünküm kırmızı et falanda hiç yemiyom bundan sonra sahurda yumurta yicem
Bu sayfayı bugün gördüğüme inanamıyorum yarın oruç tutmaya başlıyacağım yapamam ki bir ayda beklemek offf benim sorunun dışarı cıkamamak çok zorlanıyorum. her an her dakika şişim
evet azericim minyon gibi bişeyim ama çok sayılmam boy 1,57 kilo 49 buarada koskocaman yaz benimde çok saçım döküldü çok seyreldi saçlarım şimdi otacının bitki özlü şampuanını kulanıyorum baya bi azaldı saç dökülmem ben hiç yumurta sevmem ve yemem ondanmı dökülüo acaba saçlarım evet evet kesin benimde çinko eksikliğinden çünküm kırmızı et falanda hiç yemiyom bundan sonra sahurda yumurta yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?