canımcım,hint yağını içtiğin gün dayanabildiğin kadar dayanıyorsun sadece ılık su içerek,ammmaaaaaa gördün ki dayanmak zorlaşıyor:1shok:miden ,beynin sinyal üzerine sinyal veriyor:sm_cool:çorba,ayran içiyorsun,akabindeki gün de çorba diyeti yapıyorsun ve sonra normal beslenmene devam,ender saraç yazıyor ki kilosu çok olanlar böyle başlayarak ciddi bir şekilde kilo verirlermiş,bi de çorba olarak lahana çorbasını tavsiye ediyor amma ben sevmediğimde sebze çorbası içtiydim,maalesef ertesi gün diyeti bırakmıştım.yarın yapmayı düşünüyorum oruç öncesi vücudumu temizleyeyim diyorum hem midemi biraz daha küçültmüş olurum:teytey:ben anlamadm yine yahu salak mıyım nedir yani genel olarak bişey yemek yok di mi
önce yaklaşık 3 çorba kaşığı saf hint yağı(aktardan alabilirsiniz)içilir
iyice acıkana kadar uzun bir süre bir şey yenmez,bol bol su içilir
su ılık olmalı,önceden kaynatılmış ılıtılmış,cam şişede olacak
soğuk ve aşırı sıcak içilmeyecek
Hintyağı, kirpik? Ne işe yarıyor bittercim açıklar mısın? Ben badem yağı kirpikleri güçlendiriyor, gürleştiriyor diye duymuştum ama, hint yağını hiç duymadım :uhm:daha önceden kirpiklerime sürmek için almıştım hintyağını
Hintyağı, kirpik? Ne işe yarıyor bittercim açıklar mısın? Ben badem yağı kirpikleri güçlendiriyor, gürleştiriyor diye duymuştum ama, hint yağını hiç duymadım :uhm:
Almışken bir de kirpiklerimize mi sürsek acıba sırnaşık şey
Azeri sağolsun; dudağa kakao, göbeğe karışım, kabızlığa hint yağı derken yağ kolleksiyonumuzu genişletiyoruz. :Roflol::Roflol:
Bir de benim kendi eklediğim keten tohumu yağım var :Roflol::Roflol:
Gerçi Azeri bana hala cevap vermedi şu ılık su konusunda :çok üzgünüm::çok üzgünüm: O yüzden hintyağını alıp almamakta karasızım şu an
evet ben lisedeyken okula gitmeden önce hep sürerdimtatlicadiarzumaşallah kirpiklerimi herkes beğenir rimel bilem kullanmam:dilcikar:azericim hityağı bademyağından daha etkili kirpik için ama düzünli kullanmak gerekiyo kirpiklerin rengi koyulaşıyo belirginleşiyo 50 ml şişeyi 3,5 ytl ye almıştım aktarla yakında akraba olcam zati naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?