Herkese merhaba,
Yıllardır burada sessizce dertlerinizi okuyorum ama şimdi benim yardıma ihtiyacım var akrabalar.
23 yıl toksik bir evliliğim oldu. Aldatma haricinde her şey vardı eşimde. Sözlü ve fiziksel şiddet, kumar ve mobbing. Çok uğraştım 23 yıl savaştım ama sonunda pes edip gitmeye karar verdin. 1 yıldır ayrıyız. Yeni yeni kendime gelebildi, özgüvenimi yeniden kazandım cünkü yıllardır beni aşağladı , sövdü, dövdü oysa çalışan, kültürlü eğitimli birimiyim. 23 yıl boyunca eve ben baktım.
Gelelim konuya...ben 16 yaşlarımda tanıştığım, sevgili olduğum kişiyle 2 aydır yasak bir ilişki yaşıyorum. Onunla tam 23 yıl sonra bu kasabaya geri döndüğümde karşılaştık ve görür görmez ikimizde de farklı bir duygu uyandı. Sanki yine 23 yıl öncesine döndük...hiç ayrılmamış gibi anca o kişi evli ve bir kızı var. Zaten eşindem ayrılmak istemediğini söyledi ama benden de kopamadığını ve o kadar yıl sonra bana kavuştuğundan çok mutlu olduğunu söylüyor. Maaleset ikinci kadın oldum, kendimi yalnızken kötü hissediyorum, özlüyorum ama o geldiğinde her kötülüğü unutuyorum. Çok küçük kasaba burası, asla dışarda görüşemiyoruz. Sadece ayak üstü sohbet.
O kadar yıl sonra toksik bir ilişkiden kurtuldum derken, kendimi çıkmasın içinde buldum.