- Konu Sahibi falan_gibi
-
sosyal medyadan iliskikocubal ve esra ezmeciyi takip etmelisiniz.Herkese merhaba,
Narsist birisi tarafından terk edildim. Haftalardır kabullenememe, öfke nöbetleri ile boğuşuyorum. Canım çok yanıyor hala kabullenmekte zorluk çekiyorum. Online psikologtan randevu aldım, kendimi daha fazla ertelememem gerektiğini düşünüyorum. Onun dışında ne yazık ki bu konuda yalnız olmadığımı bildiğim için sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Beni takıntılı hale getirdiği için kendimi toparlamakta zorlanıyorum. Kuruntu göbek adı olan biri olarak böyle bir süreci atlatan benzer arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.Tavsiyelerinize ihtiyacım var , negatif yorumlar yapmazsanız sevinirim.
kendi hayatınıza yönelmeye çalışın kendizi meşgul olacak şeyler bulursanız konudan uzaklaşmış olacagınzı düşünüyorumHerkese merhaba,
Narsist birisi tarafından terk edildim. Haftalardır kabullenememe, öfke nöbetleri ile boğuşuyorum. Canım çok yanıyor hala kabullenmekte zorluk çekiyorum. Online psikologtan randevu aldım, kendimi daha fazla ertelememem gerektiğini düşünüyorum. Onun dışında ne yazık ki bu konuda yalnız olmadığımı bildiğim için sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Beni takıntılı hale getirdiği için kendimi toparlamakta zorlanıyorum. Kuruntu göbek adı olan biri olarak böyle bir süreci atlatan benzer arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.Tavsiyelerinize ihtiyacım var , negatif yorumlar yapmazsanız sevinirim.
sosyal medyadan iliskikocubal ve esra ezmeciyi takip etmelisiniz.
yapmasına gerek yok sadece tavsiyeleri ve sözleriyle ilgilinebilirTuzlu su ile de dişil enerjiyi de yükseltsin mi
Esra Ezmeci mi
Mümkünse ikisini de takip etmesinsosyal medyadan iliskikocubal ve esra ezmeciyi takip etmelisiniz.
Allah aşkına tavsiye ettiğiniz kişiyi bir araştırın ya. Sosyal medyada ad yapmış balon kişilerle mi ilişkisi düzelecek.yapmasına gerek yok sadece tavsiyeleri ve sözleriyle ilgilinebilir
iliskikocubalı severek takip ediyorum gerçekten mantıklı buluyorum aynı kişiden mi bahsediyoruz acabaMümkünse ikisini de takip etmesin
popüler oldugu için aklıma o geldi sizler yapmak zorunda değilsinizAllah aşkına tavsiye ettiğiniz kişiyi bir araştırın ya. Sosyal medyada ad yapmış balon kişilerle mi ilişkisi düzelecek.
Hiç mi kadının tavsiyelerini okumadınız?
Mümkünse ikisini de takip etmesin
popüler oldugu için aklıma o geldi sizler yapmak zorunda değilsiniz
Bir sürü iyi terapist, güzel kitaplar varken Yok eşimi çekme çalışması vs umut tacirligiiliskikocubalı severek takip ediyorum gerçekten mantıklı buluyorum aynı kişiden mi bahsediyoruz acaba
sizler hangisini tavsiye ediyorsunuz bakalımBir sürü iyi terapist, güzel kitaplar varken Yok eşimi çekme çalışması vs umut tacirligi
Öncelikler kendisini iyileştirmesi gerekiyor , hangi alanlarda zorluk yaşadığını bilmiyorum kitap önerisi isterse konu sahibi sunarım . Terapist olarak direkt ilişki üzerine yorum yapan takip ettiğim yok ama sevdiğim hesaplar varsizler hangisini tavsiye ediyorsunuz bakalım
Zorlandığın alanlara göre kendine yardım kitaplarına göz atabailirsinilişkikoçubal bende takip ediyorum ancak esra ezmeciden hoşlanmıyorum doğrusu. Kendimi düşünmekten alıkoymam lazım, ilişki olunca konu aklım ona gidiyor
Kafanı dağıtacak uğraşlar bulmayı denemen lazım. Yapabiliyorsan arkadaşlarınla buluşmalar ayarla kendine. Sosyalleş, kafan dağılsın. Kuruntularını susturmaya çalışman lazım. Kitap okumak yada film izlemek diyebilirdim ama o bence daha ilerisi için, şuanda odaklanamazsın. Spor olabilir ama yürüyüş değil orda da düşünüyorsun çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?