- 9 Eylül 2024
- 29
- 3
- 22
- Konu Sahibi kelebek566
Kızlar merhaba herkese. 2 yıl beraberliğim olan eski sevgilimle dün ilişkimize noktayı koyduk. Normalde çok eğlendiğim evlilik yolunu bile düşünebildiğim bir insandı. Ama onun gelgitleri yüzünden ayrılma kararı aldım. Uzun süredir bana karşı soğuk ve ilgisizdi defalarca nedenini sordum ve en sonunda bitirmeyi teklif ettim. Sonra sorduğumda bitirmeyi isteyen ben değildim sendin deyince ben de buna senin mecbur bıraktığını söyledim. Sonrasında buluştuğumuzda seni çok özledim diye uzun uzun sarıldı ama anlam veremedim. Dün buluştuğumuzda yine yüzü asıktı ve hayatında çok mutsuz olduğunu ve eğer seni yoruyorsam ayrılabiliriz dedi. Onun hayatında bişeylerin yolunda gitmediğini biliyorum yüzüne bakınca bi ölüden farkı yok belli oluyor. İnstagramdan da takip ediyor hikayeme falan baktı numarasını sildim o silmedi hala duruyor. ne yaptığını bana karşı ne hissettiğini anlayamadım ve gerçekten çok yoruldum. Derdi sıkıntısı ne onu da söylemiyor ben de artık bana yaptığının saygısızlık olduğunu düşündüğüm için ayrılma teklifini kabul ettim. güzel günleri anımsayıp üzülüyorum onun benin için ne düşündüğünü bilmiyorum.var mıdır benzer bir şey yaşayan bir fikri olan