Tokluk hissi için bildikleriniz!

• Konu Sahibi karamsar_tarz
  • Başlangıç Tarihi
K

karamsar_tarz

Ziyaretçi
kızlar doğru yerdemi konu açıyorum bilmiyorum ama yanlışsa mazur görün..

tokluk hissi sağlayan bildiğiniz bitkiler, meyveler yada başka bişiler varmı? Gün boyunca sürekli atıştırıyorum elimden yiyecek düşmüo :çok üzgünüm: karnım acıkınca da geçiştirmek nedir bilmiyorum illa ahım şahım yiycem :senağlama: bıktım artık nolur ufakta olsa bişey yazmadan çıkmayın :Saruboceq:

paylaşalım beraber tok duralım :teytey:
şimdiden teşekkürler..a.s.

Canım keçiboynuzu hem tok tutuyor hem de tatlı krizini önlüyor.

Acıktığında bir avuç nohut yersen üstünede su içeceğin için karnı tok tutuyor.

canım bende canım sıkıldıkça bişeyler yeme isteği duyuyorum ama elimden geldiği kadar su içiyorum ve elma yiyorum böylelikle fazla kalorili yiyeceklerden uzak durmuş oluyorum.zaten diyetteyim iyi oluyo yaniyerimseniben

Ben yogurtu ayrandan biraz daha koyu bir kivama getirip .. oyle tuketiyorum. Bana cok tokluk hissi veriyor. Denemekte fayda var ..sonucta cokta saglikli

kızlarr çok kötü ama bende mankenlerin toluk hissi için yaptıklarını söliim size...
pamuk yutuyolarmış...
evet bildiğiniz pamuk yutulup üzerine su içiliyor ve midede büyüyüp yer kaplayıp tokluk hissi vermesi sağlanıyormuş...
sakın denemeyinn :))))

kızlarr çok kötü ama bende mankenlerin toluk hissi için yaptıklarını söliim size...
pamuk yutuyolarmış...
evet bildiğiniz pamuk yutulup üzerine su içiliyor ve midede büyüyüp yer kaplayıp tokluk hissi vermesi sağlanıyormuş...
sakın denemeyinn :))))
denemeyeceğimizden emin olabilirsin canım.....

şuanda ne yesem diye bakınıp duruyorum ve en iyisi gidip koca bardak yeşil çay içmek.... krom bu tatlı krizlerine ve sık acıkma isteğine iyi geliyormuş,karamsar tarz cım bunu deneyebilirsin belki..yada sende git ve 1 bardak yeşil çay iç....

Ah benimde diyete girmem lazım. Öyle bir his var mı yada olacak mı acaba? "Tokluk hissi??????
Ama yeşil çay iyi fikir. sağol pinarim...

çok çok teşekkür ederim kızlar verdiğiniz bilgiler çok yararlı gerçekten sağolun keçi boynuzuyla yeşil çayı denicem, yoğurtda iyi fikirmiş sonuçta doğal cokacimcoook
ama bu krom işini anlamadım o ne ki?

bide ben okuldada tıkınıyorum :eek: orda ne yapabilirim delikafadulden

yağsız tuzsuz patlamış mısırın da kalorisi oldukça düşük canım

çok çok teşekkür ederim kızlar verdiğiniz bilgiler çok yararlı gerçekten sağolun keçi boynuzuyla yeşil çayı denicem, yoğurtda iyi fikirmiş sonuçta doğal cokacimcoook
ama bu krom işini anlamadım o ne ki?

bide ben okuldada tıkınıyorum :eek: orda ne yapabilirim delikafadulden

canım okula da elma götür bide süt kesinlikle tok tutuyo ama light olanlarından al yağ açısından çok farı var normal süt ile ben bazen mavi yeşil bisküvide alıyorum:ecrin_bebek:

ya bende beyaz leblebiyi kesinlile tavsiye ediyorum biraz yeyip üstünede su içince acayip tok tutuyor dene lütfen....

ben de tesadüfen badem i keşfettim.
Diyete girdiğimde saat 14-15 e kadar iyiyken o ssatlerden sonra da dayanılmaz tatlı krizim tutyordu.. Bir gün kuryemişicinin önünden geçerken bademleri gördüm. acayip canım çekti. aynı tatli krizi gibi bişeydi. tabii daldım kuruyemşçiye birazcık aldım (kg si 30 tlymiş bu arada) krizime çok iyi geldi..
ondan sonra yanımda hep azcık badem bulundururum. tatlı krizim tuttuğunda 2 yada 3 tane alyorum.. anında kesiyor. hem de tok tutuyor.
tavsiye ederim.. eğer deneyen olursa sonuçlaını yazarsa sevinirim. sadece bana mı iyi gelsi yoksa gerçekten de varmı böyle bi etkisi anlamış oluruz.

çubukkk krakerlerde zararsız ama abartmamakk koşuluyla kızlarr...

canim,istah kesici en iyi yontem nedir biliyomusun,
kararli olmak ,yemiycem diceksin iste bi kadar,,,,,,,,olmuyo deme sakin,olur cunku,isteyince olur,,,inatci olacaksinyerimseniben

ıhlamur,yeşil elma,erik,keten tohumu,su,yeşil çay,salatalık(salatayıda unutmamak lazım)yoğurt,süt..

ben kahve içince iştahımı cok güzel kesiyor.bunu yeni keşfettim.tabi bende açıkınca ya su içiyorum ya da meyve yiyorum.

Bende biyerde okumuştumm
çörek otunu yemeklerden önce yemek 1tatlı kaşıgı kadarr
hem tok tutuyormuşş hemde metebolizmanın hızlı çalışmasını saglıyormuşş
ben deniycemmm ama birde kararlı olupp diyete girebilsemm çok güzell ama en fazla 1hafta dayanabiliyorummm:mymeka::mymeka:bunun içinde kendime çook ama çook kızıyorummmm:mymeka:

üzgünkız..ben kahveyi hiç sağlıklı bulmuyorum...hücrelerdeki suyu emdiği için selülit yapıyor...çok canım çekiyor dien varsada türk kahvesi içsin..gerginlik,çarpıntı da kafeinin yan etkileri..
zambak3..ewet çörek otu iştah keser,saç dökülmesine,saç beyazlamasına iyidir....ama dikkatli kullanamak gerekir..öğütülmemişi bağırsak çizer kanama yapar...fazlası tansiyonu zıplatır....canım 2.haftayı doldurursan dietinde gerisi geliyor...mide ondan sonra küçülmeye başlıyor zaten..15 günü geçir mutlaka...

X