toki evi

_sekerpare_

Nirvana
Pro Üye
25 Mart 2010
4.027
3.961
773
50
Ankara
:44:arkadaşlar tokilerin 87 m2 lik olanları hepsi aynı planmıdır.bizimkisi kentsel dönüşüm projesi kapsamında belediye -toki yapımı bir evimiz var .bir katta 6 daire var 16 katlı..çekincelerim var açıkçası.yani çok kalabalık binalar depreme dayanıklı olurmu komşuluk olurmu filan gibi .bide küçük net 75 m2 ama tek çocuğum var başka düşünmüyoruz zaten.fikirleriniz önemli benim için .özellikle toki evinde oturan arkadaşlardan görüş istiyorum.sizce gideyimmi.................?borç ödemiycez ev sıfır kayınpederin ama gelin oturun diyorlar.

toki evleri depreme en dayanıklı evlerden canım güvenle oturabilirsin. van depreminde de en ufak hasar almadılar.. ben beğeniyorum toki evlerini :) öneririm .. küçüçük kutu gibi sıcak bir ev

teşekkür ederim gülencim ben yıllardır 10 daireli küçük apartmanlardan oluşan bir sitede oturuyorum endişelerim bu yüzden.düşünmek için zaman var hayırlısı bakalım .

canım siz bu eve mi taşınacaksınız????:26::26::26:

yok canım bu proje teslim edildi bu ev kayınpederindi isterseniz oturun denildi biz istemedik küçük olduğu için değil ama çok biçimsiz olduğu için .gidip gördük ama gerçekten koyacağımız eşya bile yalışacak gibi değildi.Allah izin verirse 1 yıl içinde bir ev almayı planlıyoruz hem bütçe açısından hemde sağlık sorunlarım olduğu için çok büyük ev düşünmüyorum.sizinki de küçük olduğunu okudum merak ettim .

anladım canım benim evimde küçük fakat kare birde bende fazla eşya yoktu zaten fotoları paylaşınca göreceksin....küçük evde komple temizlik öğlen bitiyor canım toplamda 3 yada 4 saat ben çook seviyorum evimi rabbim en kısa zamanda seni ev sahibi yapsın benim evimde depolama alanı cok eşim yatak odasına çocuk odasına boydan boya sürgülü dolap yaptı.. banyoyada yaptı ve balkonumda da var boydan dolap onlar benim kurtarıcım oldu sende benim ki yaptırırsın

inşallah canım ağzından bal akıyo sağol

küçük olsun ne olurki ona göre eşya seçersin zaten tek çocugun varmış sana yeterde artar bile o ev
komşuluguda sorun etme bence sen komşuluk etmeyi seviyosan bir şekilde o ortamı bulursun ha bütün bina olmazda 3-5 kişi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…