Ev alım satım kira tayin hepsi bir arada

Su an olan durum geçici o bölge hareketlenecek fakat diğer iller ile eşdeğer kalır mı size yeter mi bu riski hesaplayın
Birde hasarsız da olsa deprem yorgunu evden kurtulmak ilk tercihim olurdu. Bu herseye bedel

Evet mescit ve sığınak zaten bizimkide bu neden önemli özür dilerim bilmediğimden soruyorum
Ağaç gibi düşünün. Yer altında kök desteği olsun ki ağaç ayakta dursun. Yoksa sağlam tutunamayıp devrilir. Kat sayısına göre olması gereken bodrum sayısı var. Bodrumu olmasaydı kaçın derdim.

Binanız yüksek diye korkuyorsunuzdur ama deprem beklenen bir il değilse hasar alma durumu düşük. Ben düşünürdüm bu durumu.

Şimdi şöyle ben birinci kat
Altım zemin kat normal daire
Onun altı ben inip bakmadım görmedim ama mescit.
Her dairenin bodrumu kendi katında

Bodrum olmaması kötü mü anlamadim
Kötü tabiki.Ben askeri lojmandayım.Deprem görmüş binadayim ve yerin altında bodrum katı var zemin var sığınaklar var.Yerin altında ne kadar kat varsa o kadar iyi

İstanbul depremi olduğunda insanlar korkudan Beylikdüzü’nde e-5 kenarında ki evlerini 6 bin tl ye sattı. Depremin korkusu geçtikten sonra evlerin fiyatları çok yükseldi.

Bana kalırsa acele karar vermeyin zaten evinizde hasar da yokmuş, tayin olduğunuz yerde kiraya çıkarsınız kendi evinizi de kiraya verirsiniz.

İstanbul depremi olduğunda insanlar korkudan Beylikdüzü’nde e-5 kenarında ki evlerini 6 bin tl ye sattı. Depremin korkusu geçtikten sonra evlerin fiyatları çok yükseldi.

Bana kalırsa acele karar vermeyin zaten evinizde hasar da yokmuş, tayin olduğunuz yerde kiraya çıkarsınız kendi evinizi de kiraya verirsiniz.

Gidicegimiz şehir pahalı bir şehir ev kiraları çok yüksek ama tabi dusunulebilir

O zaman satıp üzerine para ekleyip alabilecekseniz satıp oradan almak da mantıklı ama seçim sonrası inanın piyasa çok tuhaf seçim sonrası muhtemelen iniş çıkışlar olmayacak

Yani doğru dur inanın mantıklı düşünemiyoruz piyasaya güvenemiyoruz kestiremiyoruz .
Stabil mi olur seçim sonrası sizce

Yani doğru dur inanın mantıklı düşünemiyoruz piyasaya güvenemiyoruz kestiremiyoruz .
Stabil mi olur seçim sonrası sizce
Sürekli bu artışlar olmaz şuan bir belirsizlik var 1 2 ay öncesi tam ev fiyatları sabitleşti derken hooop yine çalkantıda yine siz bilirsiniz ama bizim de var satılacak ama inanın şu ortamda değerinden farklı gider diye korkuyorum

X