Toki den yardıma muhtaç kişilere ev

SecretWomen

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
486
376
303
Arkadaşlar sorum şu ki ; devletten yardım alırken ev çıktığda sigortasız gelirsiz olup, evin içine girdikten sonra sigortalı işte çalışmaya başlanınca bu evi elimizden alıyorlar mı ne oluyor ? Sadece başvuru şartı mı devletten yardım alıp sigortasız olmak ? Bunu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim. Yani evin içinde otururken haydi sigortan başladı durumun iyileşti deyip kapı dışarı edilinir mi ?

Öyle bisey var mı hiç bilmiyorum. Kim kime bedavadan ev verir ki ? Hele ki bu ekonomik çöküşte..

Öyle bisey var mı hiç bilmiyorum. Kim kime bedavadan ev verir ki ? Hele ki bu ekonomik çöküşte..
Şöyle ki eğer müşkül durum da iseniz bulunduğunuz ilin Vakfına başvuru yapılıyor gelip araştırma yapıldığında uygun görülürse 1+1 veya 2+1 toki konutuna yerleştiriliyorsunuz. Öyle haybeden bedavadan değil uygun görülürse

Yine de bedavadan oluyor ki böyle bisey yok . Biz boşuna mı didinip krediler ödüyoruz. Fakiriz diye bize ev versinler oldu. Millet aç karnını doyurdu bi de ev sahibi olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…