• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toki den yardıma muhtaç kişilere ev

SecretWomen

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
486
376
303
Arkadaşlar sorum şu ki ; devletten yardım alırken ev çıktığda sigortasız gelirsiz olup, evin içine girdikten sonra sigortalı işte çalışmaya başlanınca bu evi elimizden alıyorlar mı ne oluyor ? Sadece başvuru şartı mı devletten yardım alıp sigortasız olmak ? Bunu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim. Yani evin içinde otururken haydi sigortan başladı durumun iyileşti deyip kapı dışarı edilinir mi ?
 
Öyle bisey var mı hiç bilmiyorum. Kim kime bedavadan ev verir ki ? Hele ki bu ekonomik çöküşte..
 
Öyle bisey var mı hiç bilmiyorum. Kim kime bedavadan ev verir ki ? Hele ki bu ekonomik çöküşte..
Şöyle ki eğer müşkül durum da iseniz bulunduğunuz ilin Vakfına başvuru yapılıyor gelip araştırma yapıldığında uygun görülürse 1+1 veya 2+1 toki konutuna yerleştiriliyorsunuz. Öyle haybeden bedavadan değil uygun görülürse 😥
 
Yine de bedavadan oluyor ki böyle bisey yok . Biz boşuna mı didinip krediler ödüyoruz. Fakiriz diye bize ev versinler oldu. Millet aç karnını doyurdu bi de ev sahibi olacak .
 
Back
X