- 22 Temmuz 2014
- 30.031
- 28.250
bugün güneşli biraz yavaş yavaş gelecek herlde baharAynen ya gec gelicek bu sene yaz heralde gunesli ama cok soguk :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün güneşli biraz yavaş yavaş gelecek herlde baharAynen ya gec gelicek bu sene yaz heralde gunesli ama cok soguk :)
gelsin bian önce vallahi artık ne giyiceğimi şaşırdımbugün güneşli biraz yavaş yavaş gelecek herlde bahar
hehe aynen canım istanbulda da havalar güzelleşti migelsin bian önce vallahi artık ne giyiceğimi şaşırdım
Güneşli ama güneşe aldanma sen :) boğazlı badi atkı ve mevsimlik montumda dolaşıyorumhehe aynen canım istanbulda da havalar güzelleşti mi
hehe ben de evdeyim mat çalışıyorum soru çözüyorum bir yndan da evleneceksen gele bakıyorumGüneşli ama güneşe aldanma sen :) boğazlı badi atkı ve mevsimlik montumda dolaşıyorum
:)) allah zihin açıklığı versin kuzumhehe ben de evdeyim mat çalışıyorum soru çözüyorum bir yndan da evleneceksen gele bakıyorum
sağol canım:)) allah zihin açıklığı versin kuzum
aleyküm selam canımbende tokat turhallıyım selam olsun hemserılerıme.. ınsanı guzel adetlerı guzel memleketım ..
Turhallıyım ama sancaktepe de oturuyorum??????
merhaba hemşerim ben de niksarlıyım turhala hiç gelmedim.şuan ben de şırnaktayımTurhallıyım ama sancaktepe de oturuyorum
Biz senle takas olmuşuz ben şırnaklıyım ama şuan tokattayım.merhaba hemşerim ben de niksarlıyım turhala hiç gelmedim.şuan ben de şırnaktayım
:) biz de eşimin işinden dolayı tayin olduk buranın sıcağı bizi pişirdiBiz senle takas olmuşuz ben şırnaklıyım ama şuan tokattayım.