- 10 Kasım 2024
- 9
- 5
- 20
-
- Konu Sahibi Ride For Life
Arkadaşlar merhabalar öncelikle konuyu yanlıs yerde açmıs olabilirim. Fakat farklı platformlarda (sadece internet üzerinde değil) derdime derman arasamda henüz çözüm bulamadım. Elimde bir Tofaş Doğan SLX1. Klasik 1.6 karbüratörlü. Araç şu anda rolantide durmuyor stop ediyor(Araçta tüp yok benzinde). Bunun üzerine karbüratörü söktüm benzinle temizledim, zaten hava filtresi takılı değil, alt taraftaki contayı değistim, ayar yaptım hala sorun çözülmedi 1500 devirin altında araç hiçbir şekilde çalısmıyor. Bende çareyi şimdilik gaz telini gerdirip rolantiyi yüksek tutmakta buldum. Bir ihtimal eğer bilen birisi varsa bunlar bu sorunu karbüratör harici neyden yapabilir. Henüz başka şeyleri kontrol etmedim misal send eayarı mı distribütör buji vs ateşleme sistemi mi yoksa benzin pompası mı, ilk nereyii kontrol etmeliyim?
Yan'lamanin cezası olmus 32.234 lira. Ne yapsın bacım bi şekilde yanlamasi lazımTofaş’a kız düşüyor mu hala yav?
Yaw ben erkek değilim ki. Sadece erkekler mi uğrasşacak bu işlerine. Belki bilen birisi vardır vs diye bir ihtimal şansımı denedim sadece, Ayrıca motosikletten vaz geçmemek için Tofaş gibi ucuz bir araç aldım. Şu anda sökmeye yakıt pompasından basladımAbi sanayiye gitmeyi denesen ? Bide buralardan kiz dusmez bence ya
Motosikletten vaz geçemedigim için tofaşa biniyorumÇare 2 lt benzin ve bir kibrit çöpü
Yorumum yok,bu kadar teknik bilgiyi tebrik etmeye geldimArkadaşlar merhabalar öncelikle konuyu yanlıs yerde açmıs olabilirim. Fakat farklı platformlarda (sadece internet üzerinde değil) derdime derman arasamda henüz çözüm bulamadım. Elimde bir Tofaş Doğan SLX1. Klasik 1.6 karbüratörlü. Araç şu anda rolantide durmuyor stop ediyor(Araçta tüp yok benzinde). Bunun üzerine karbüratörü söktüm benzinle temizledim, zaten hava filtresi takılı değil, alt taraftaki contayı değistim, ayar yaptım hala sorun çözülmedi 1500 devirin altında araç hiçbir şekilde çalısmıyor. Bende çareyi şimdilik gaz telini gerdirip rolantiyi yüksek tutmakta buldum. Bir ihtimal eğer bilen birisi varsa bunlar bu sorunu karbüratör harici neyden yapabilir. Henüz başka şeyleri kontrol etmedim misal send eayarı mı distribütör buji vs ateşleme sistemi mi yoksa benzin pompası mı, ilk nereyii kontrol etmeliyim?
Bende acemiyim aslında ama motosikletten vaz geçemedigim için Tofaş aldım. Az buçuk elimde anahtar tutuyor bugün sökmeye basladım yakıt pompası vs kontrol edeceğim. Geri toplayabilir miyim onu bilmem amaMaşallah arabayı sökmüş takmissin ben daha araba kullanması bilmiyorum
Allah’tan tecrübesizmişsin kardeş. Meslek lisesi motor bölümüne ışınlandık konunuzu okurken.Araba tamirinde tecrübesiz olsamda
Ben kadın olduğuna inanıyorum, karadenizli bir çılgın arkadaşım vardı aynen sizin gibiYaw ben erkek değilim ki. Sadece erkekler mi uğrasşacak bu işlerine. Belki bilen birisi vardır vs diye bir ihtimal şansımı denedim sadece, Ayrıca motosikletten vaz geçmemek için Tofaş gibi ucuz bir araç aldım. Şu anda sökmeye yakıt pompasından basladım
Yo bende acemiyim, sadece elim az buçuk anahtar tutar. Tofaşı motosikletten vaz geçemedigim için aldım, sadece bu araç üzerinde birşeyler öğrendim denebilir. Motoru bile indirecek cesaretim var fakat geri toplaybilirmiyim orası muammaYorumum yok,bu kadar teknik bilgiyi tebrik etmeye geldim
TeşekkürlerBen kadın olduğuna inanıyorum, karadenizli bir çılgın arkadaşım vardı aynen sizin gibi
Motosikletten vaz geçemedigim için Tofaş aldım yoksa 140kasa mercedese girecem amaDayı ne anlatıyorsun ya Tofaş mı kaldı ajdjjd
Arkadaşlar merhabalar öncelikle konuyu yanlıs yerde açmıs olabilirim. Fakat farklı platformlarda (sadece internet üzerinde değil) derdime derman arasamda henüz çözüm bulamadım. Elimde bir Tofaş Doğan SLX1. Klasik 1.6 karbüratörlü. Araç şu anda rolantide durmuyor stop ediyor(Araçta tüp yok benzinde). Bunun üzerine karbüratörü söktüm benzinle temizledim, zaten hava filtresi takılı değil, alt taraftaki contayı değistim, ayar yaptım hala sorun çözülmedi 1500 devirin altında araç hiçbir şekilde çalısmıyor. Bende çareyi şimdilik gaz telini gerdirip rolantiyi yüksek tutmakta buldum. Bir ihtimal eğer bilen birisi varsa bunlar bu sorunu karbüratör harici neyden yapabilir. Henüz başka şeyleri kontrol etmedim misal send eayarı mı distribütör buji vs ateşleme sistemi mi yoksa benzin pompası mı, ilk nereyii kontrol etmeliyim?
Bırak dağınık kalsınMotosikletten vaz geçemedigim için tofaşa biniyorumAraba tamirinde tecrübesiz olsamda elim anahtar tutar şimdi yakıt pompasından sökmeye başladım. Geri toplayabilir miyim onuda bilmem ama
Rölanti ayar vidasını kontrol ettiyseniz, bir de yakıt filtresini kontrol edin. Tıkanmış olabilir.