- 11 Temmuz 2012
- 3.670
- 1.497
hazırlık yeterli mi yani?ben zor bi sınav diye biliyorum
evde kendım hazırlandım cnm onun cd ve kıtapoları var onlardan alıp hazırlanmıstm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hazırlık yeterli mi yani?ben zor bi sınav diye biliyorum
bende nette bi kaç site buldum listening-speaking için ..onlar da güzel..kitap alıcam yakında..evde kendım hazırlandım cnm onun cd ve kıtapoları var onlardan alıp hazırlanmıstm
bende nette bi kaç site buldum listening-speaking için ..onlar da güzel..kitap alıcam yakında..
saol bitanemBen 4 yil önce aldim. Deneme sinavlari ve hazorlik kitabi var. Hic bakmadim ama. Bir de face 'den falan toefl gruplari var. Onlardan yardim al istersen
saol bitanem
ben sosyal medyayla alakasızım :) onun yerine forumlara falan bakarım..korkuyorum ya 500+ tl bayılcam sonuçta
toefl bi dert
ben hazirlik kitabini 100-150 tl civari almiştim.
kitap yerine internetten çalışın bence. zaten bilgisayardan sınav olduğu için pc den çalışmak daha iyi. lingualeo diye bi site var. toefl taktikleri için bi kursu var. sadece temek taktikleri veriyor ama bana kurstan daha faydalı gelmişti ve uygundu 80 tl mi neydi. ben sınava giremedim çünkü yogun çalışıyorum yeterince pratik yapamadım. istediğim puanı alamıcaktım. bende iptal ettim sınavımı. toefl için bol bol pratik lazım. hatta bulabilirseniz bazı pc için programlar var. camridge longman falan onların. ben kurstan yükletmiştim. onlarla güzel pratik yapılıyor ama nette de var diye biliyorum benzer şeyler