Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kitap alır mıyım bilmiyorum ama bana gereken tamamen farklı bilgilerBen kitap aldim yillar önce. Kapagini acmadim daha
Ben 2.5 sene once TOEFL IBT'ye girmistim. Elimden geldigince cevaplamaya calisirim sorularini.kızlar aranızda toefl a giren yada girecek olan var mı?
merak ettiğim bi kaç soru var
merhaba cnmBen 2.5 sene once TOEFL IBT'ye girmistim. Elimden geldigince cevaplamaya calisirim sorularini.
O zaman bence reading ve listening'e fazla calismana gerek yok. Kaplan'in kitabini tavsiye ederim orta ustu seviye icin. Ama bence writing'e yine de calismalisin, cunku formati onemli ona alisman lazim. Writing ve speaking'e agirlik vererek calisirsan bence gayet iyi bir not alirsin. Kaplanin kitabinda 3 tane falan da deneme oluyor, test etmis olursun kendini. Hatta sanirim ETS de sinava kaydolan herkese ucretsiz bir deneme hakki falan veriyordu.kremsokola ingilizcm orta üstü,bnm sıkıntım speaking biraz telaş yapıyorum konuşurkn diğerlrinde özellikle listening ve writing de sorunum yok..hiç girmediğim için sınav hakkında pek bilgim de yok:) biraz heycanlıyım bu konuda
tşkler bilgi için :)Merhaba bende toefl sınavına kursa giderek hazırlandım . Seviyeniz iyi de olsa sadece kaynakla evde çalışarak pek olmuyor . O yüzden kursa giderek yardım almanızı öneririm .Ben İstanbul Lisan Merkezi ne gitmiştim.İstediğim sonucu aldım. Tavsiye ederim .
yok canım giremedim..çalışamadım maalesef..kafamı kaldıracak zamanım yok :/pofu naptin ? Girdin mi sinava?
Ben almanca testdaf'a girdim. Dedigin gibi makala yogunlukta. Testdafta her sene hemen hemen ayni konular cikiyormus. Grafik yorumlama vs. Konusma kismi bekledigimden iyiydi panik yapmadim. Okuma kisminda sorularin her pragraf icin sirali bir sekilde soruldugunu fark ettim ayni sey dinleme icinde gecerliydi. Sinava girdiysen bu tür izlenimlerini yazar misin?
yok canım giremedim..çalışamadım maalesef..kafamı kaldıracak zamanım yok :/
senin adına sevindim :)
kızlar slm
aklıma bişey takıldı
sizce toefl mı ielts mi?
ielst ile toefl aynı eşitlikte bi sınav türü olmasına rağmen ,ielts'in daha kolay olduğunu öğrendim,yanılıyor muyum acaba?
gözümde büyütüyorum nedense toefl'ıielts e hıc gırmedım. toefl a 2 kere gırdım. ilkinde 81. ikincı gırısımde 86 aldm
gözümde büyütüyorum nedense toefl'ı
ben puanları pek nbilmiyorum ama sanırım iyi bi derece?
kusra falan mı gittiniz peki?
hazırlık yeterli mi yani?ben zor bi sınav diye biliyorumtemelım var cnm 1 sene okulda hazırlık okumustum. en yuksek puan toeflda 120. her bolum 30 puan 4 bolumden olusuor