TOEFL

pofu

Karma Astrolog
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
15.832
19.766
kızlar aranızda toefl a giren yada girecek olan var mı?
merak ettiğim bi kaç soru var

Ben 2.5 sene once TOEFL IBT'ye girmistim. Elimden geldigince cevaplamaya calisirim sorularini.
merhaba cnm
tşk ederim cvp için
ben ilk defa gireceğim ama kurs falan düşünmüyorum
nasıl ve neye çalışmam gerekiyor tam kestiremiyorum
bi yerde okudum; bilim ve akademik yazılar okuyun kelimeleri ezberleyin falan diyordu
sence nasıl bi yol izlemem gerek?
sadece bu pek işe yaramıycak sanırım
nisan 2016 toefl a girmeyi planlıyorum

Ben de kursa gitmedim, yaklasik 2 hafta calistim Kaplan'in kitabindan ve buldugum online kaynaklardan. Oldukca da iyi bir not aldim. Ingilizce seviyeniz su an nasil? Nasil bir yol izleyeceginizde belirleyici etken o cunku. Kelime falan kesinlikle ezberlemedim ben, sinavda da cumleden anlamini cikaramayacagim bir kelime cikmadi karsima. Ben hazirlanirken bir web sitesi bulmustum, 2 writing ve 6 Speaking cevabinizi ucretsiz notlandirip size detayli yorum yaziyorlardi. Bana cok faydasi oldugunu dusunuyorum. Herkesin korkulu ruyasi Speaking oldugu icin ben de en cok ona calistim ve 29 aldim. Orta ustu bir Ingilizce'niz varsa zaten Reading ve Listening'den guzel notlar alirsiniz. Benim acimdan agirlik verilmesi gereken bolumler Speaking ve Writing'di.

kremsokola kremsokola ingilizcm orta üstü,bnm sıkıntım speaking biraz telaş yapıyorum konuşurkn diğerlrinde özellikle listening ve writing de sorunum yok..hiç girmediğim için sınav hakkında pek bilgim de yok:) biraz heycanlıyım bu konuda

kremsokola kremsokola ingilizcm orta üstü,bnm sıkıntım speaking biraz telaş yapıyorum konuşurkn diğerlrinde özellikle listening ve writing de sorunum yok..hiç girmediğim için sınav hakkında pek bilgim de yok:) biraz heycanlıyım bu konuda
O zaman bence reading ve listening'e fazla calismana gerek yok. Kaplan'in kitabini tavsiye ederim orta ustu seviye icin. Ama bence writing'e yine de calismalisin, cunku formati onemli ona alisman lazim. Writing ve speaking'e agirlik vererek calisirsan bence gayet iyi bir not alirsin. Kaplanin kitabinda 3 tane falan da deneme oluyor, test etmis olursun kendini. Hatta sanirim ETS de sinava kaydolan herkese ucretsiz bir deneme hakki falan veriyordu.

Merhaba bende toefl sınavına kursa giderek hazırlandım . Seviyeniz iyi de olsa sadece kaynakla evde çalışarak pek olmuyor . O yüzden kursa giderek yardım almanızı öneririm .Ben İstanbul Lisan Merkezi ne gitmiştim.İstediğim sonucu aldım. Tavsiye ederim .

Merhaba bende toefl sınavına kursa giderek hazırlandım . Seviyeniz iyi de olsa sadece kaynakla evde çalışarak pek olmuyor . O yüzden kursa giderek yardım almanızı öneririm .Ben İstanbul Lisan Merkezi ne gitmiştim.İstediğim sonucu aldım. Tavsiye ederim .
tşkler bilgi için :)

pofu pofu naptin ? Girdin mi sinava?
Ben almanca testdaf'a girdim. Dedigin gibi makala yogunlukta. Testdafta her sene hemen hemen ayni konular cikiyormus. Grafik yorumlama vs. Konusma kismi bekledigimden iyiydi panik yapmadim. Okuma kisminda sorularin her pragraf icin sirali bir sekilde soruldugunu fark ettim ayni sey dinleme icinde gecerliydi. Sinava girdiysen bu tür izlenimlerini yazar misin?

pofu pofu naptin ? Girdin mi sinava?
Ben almanca testdaf'a girdim. Dedigin gibi makala yogunlukta. Testdafta her sene hemen hemen ayni konular cikiyormus. Grafik yorumlama vs. Konusma kismi bekledigimden iyiydi panik yapmadim. Okuma kisminda sorularin her pragraf icin sirali bir sekilde soruldugunu fark ettim ayni sey dinleme icinde gecerliydi. Sinava girdiysen bu tür izlenimlerini yazar misin?
yok canım giremedim..çalışamadım maalesef..kafamı kaldıracak zamanım yok :/
senin adına sevindim :)

kızlar slm
aklıma bişey takıldı
sizce toefl mı ielts mi?
ielst ile toefl aynı eşitlikte bi sınav türü olmasına rağmen ,ielts'in daha kolay olduğunu öğrendim,yanılıyor muyum acaba?

kızlar slm
aklıma bişey takıldı
sizce toefl mı ielts mi?
ielst ile toefl aynı eşitlikte bi sınav türü olmasına rağmen ,ielts'in daha kolay olduğunu öğrendim,yanılıyor muyum acaba?

ielts e hıc gırmedım. toefl a 2 kere gırdım. ilkinde 81. ikincı gırısımde 86 aldm

X