**tmyy** nin kutular

spa3608.jpg

beyaz kutuyu annem sarmış sarmalamış kaldırmış prensesim. oyüzden sadece sarıyı çektim. ama ötekininde içi aynı yani.

tşk ederim canım,biz yılbaşı dolayısıyla hediye aldıkya birbirimize ben yaptığım kutuyu gönderdim kurbanıma,şimdi yeni bir kutuya başlıcam ....çok yakında...bizden ayrılmayın....kaydirigubbakcemile3

tşk ederim canım,biz yılbaşı dolayısıyla hediye aldıkya birbirimize ben yaptığım kutuyu gönderdim kurbanıma,şimdi yeni bir kutuya başlıcam ....çok yakında...bizden ayrılmayın....kaydirigubbakcemile3

içini benimkinden daha muntazam yapabilirsin şekerim. ben bunu öylesine yapmıştım açıkçası özenmeden yaptım. oyüzden bundan örnek alma sen:)))

canım tmyycım şu sepeti nasıl süsleyebilirim ,sence üzerindeki meyveler sabundan bi uygun sepet bulamadım buna yerleştirdim en son ama sepetin süse ihtiyacı var demi ,fikir verirmisin...
tmyy1.jpg

tmyy2.jpg

süper yaa ne güzel yapmıssın benimde şimdi kalkkıp yapasım geldi:)
çok teşekkür ederim.
canım tmyycım şu sepeti nasıl süsleyebilirim ,sence üzerindeki meyveler sabundan bi uygun sepet bulamadım buna yerleştirdim en son ama sepetin süse ihtiyacı var demi ,fikir verirmisin...
tmyy1.jpg

tmyy2.jpg

aslında konsepte uymuş o sepet ama yinede sen bilirsin. şöyle tüllü, tüylü bişey yap ona.

hepside çok güzel olmş bende yapmayı düşünüyorum güzel bir fikr oldu:)))

ne şeker olmuşlar öyle içleride her konuda değerlendirilip çok amaçlı ve şık bi şekilde kullanılabilir.. emeğine sağlık ...

hepside çok güzel olmş bende yapmayı düşünüyorum güzel bir fikr oldu:)))

Çok güzel olmuşlar (=

ne şeker olmuşlar öyle içleride her konuda değerlendirilip çok amaçlı ve şık bi şekilde kullanılabilir.. emeğine sağlık ...

hepside çok güzel olmuş ellerine sağlık

çok teşekkür ederim arkadaşlar.
tabi dahada geliştirilebilir daha profesyonel kutular yapılabilir yanii hayal gücüne kalmış.

X