**tmyy** nin kutular

Muhtesem bunlar yaaa.Bayildim vallahi.Ellerine saglik.Keske yakinda olsaydim banada yapsaydinyerimseniben

ya inanmıyorum benim aklım gelin yelpazesinde kalmışken bunlarda nerden çıktı,bana ne bana ne bende istiyomm bak ben gelene kadar süren var canımcım nasılsa...

ne kadar güzel olmuş hepsi de. el emeği bir başka oluyo gerçekten.eline sağlık vereliniortak

çok güzellerrrrr
çok teşekkürler.

Muhtesem bunlar yaaa.Bayildim vallahi.Ellerine saglik.Keske yakinda olsaydim banada yapsaydinyerimseniben

keşke tatlım ama sende yapabilirsin.a.s

ya inanmıyorum benim aklım gelin yelpazesinde kalmışken bunlarda nerden çıktı,bana ne bana ne bende istiyomm bak ben gelene kadar süren var canımcım nasılsa...
sen hele bi gel de ben sana neler yaparım canım:)

ne kadar güzel olmuş hepsi de. el emeği bir başka oluyo gerçekten.eline sağlık vereliniortak

çok teşekkürler

tmmy cım senden aldığım fikirle ilk denememi yaptım izninle buraya eklemek istiyorum,bu bir pekmez kutusuydu :lepi:

karika olmuşlar ellerine sağlık bana iyi bir fikir verdin :jeyyar:

Kız sen süpersin söleyen oldumu hiç :)))))))))))))))))))))))))))))

Ellerine sağlık, uğraşıp yapmışsın ama bence bu kutular hiç dekortif değil, yoğurt kutusu, peynir kutusu olduğu belli...Açıkcası zavallı duruyorlar...Bu benim fikrim...

Ellerine sağlık, uğraşıp yapmışsın ama bence bu kutular hiç dekortif değil, yoğurt kutusu, peynir kutusu olduğu belli...Açıkcası zavallı duruyorlar...Bu benim fikrim...

zaten bende alıp evimin bi köşesine koymadım dikiş kutusu yaptım.
fikrin için teşekkürler. sen zavallı olmayan şeyler üretirsin.
haaa bu arada yoğurt kutusu yok aralarında Allah'tan anlaşılıyomuş yani:)))

tmmy cım senden aldığım fikirle ilk denememi yaptım izninle buraya eklemek istiyorum,bu bir pekmez kutusuydu :lepi:

çok güzel olmuş kutun prensesim ellerine sağlık çoooook güzel ve DEKORATİF olmuş.
devamını bekliyorum ona göre.

Bu kutular muhteşem olmuş.. Ellerinize sağlık..

teşekkür ederim a.s.

cok sirin ,cok kokos olmuslar..elerine saglik..

çok teşekkürler a.s.

karika olmuşlar ellerine sağlık bana iyi bir fikir verdin :jeyyar:
fikir verebildiysem ne mutlu bana a.s.

teşekkürler
Kız sen süpersin söleyen oldumu hiç :)))))))))))))))))))))))))))))

opuyorumnanaktan çok teşekkür ederim tatlım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…