- 27 Kasım 2015
- 1.397
- 3.046
- 133
- Konu Sahibi hayalethesap
Anksiyete, Panik atak, okb, depresyon gibi psikolojik rahatsızlık için TMS tedavisi olan var mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evetttt bu ağır dönemimde hastanede yattığımda bana teklif edildi korktum istemedim beyne elektrik verilmesi gibi bişey kaldığım odanın karşısında yapılıyodu içeriği göremedim tabi ama ben istemedimEki Görüntüle 2627465
Kısaca anlatayım Bu şekilde beynin doğru çalışmayan kısımlarını manyetik alan oluşturarak uyarma yöntemi diyebiliriz. Detaylı olarak anlatılan bir link atmak isterdim ama yasak vs varsa diye atamadım
Evetttt bu ağır dönemimde hastanede yattığımda bana teklif edildi korktum istemedim beyne elektrik verilmesi gibi bişey kaldığım odanın karşısında yapılıyodu içeriği göremedim tabi ama ben istemedim
Öyle değil işte küçük dokunuş değil odadan baygın çıkıyodu giren ben bizzat gördüm psikoloğum sanada uyguluyalım dedi ben hayır dedimElektrik demeyelim ama küçük dokunuşlarla uyarı benim anladığım
Olabilir belkide adını bilmiyorum çünkü merak ettim yaptıranlar memnunmuO kadar detayını bilmiyorum ama sizinki elektro şok felan var ondan olmasın ?
Açıkçası benim çevremde yok ama %90 olumlu sonuç veriyormuş hamilelikte felanda yapılabilen bir tedavi yöntemi ayrıca. Ben ilk duyduğumda olumlu olmazsa para boşa gitmesin diye cesaret edememiştim. Şimdi yine düşünüyorum maddiyatıda göze alarak ama bu seferde eşim yaklaşmıyorOlabilir belkide adını bilmiyorum çünkü merak ettim yaptıranlar memnunmu
Ben bi araştırayım bende yaptırırım belkiAçıkçası benim çevremde yok ama %90 olumlu sonuç veriyormuş hamilelikte felanda yapılabilen bir tedavi yöntemi ayrıca. Ben ilk duyduğumda olumlu olmazsa para boşa gitmesin diye cesaret edememiştim. Şimdi yine düşünüyorum maddiyatıda göze alarak ama bu seferde eşim yaklaşmıyor
Kararınızı haber verebilir misiniz?Ben bi araştırayım bende yaptırırım belki
Tabiki veririmKararınızı haber verebilir misiniz?
Yanlış anlamazsanız ne kadar ödeme yapıyorsunuz seans için ? Birde ilk tedavinizde kaç seans sonra tamamlandığını hissettiniz tedavininYıllarca hayatımı mahveden kaygı bozukluğu, anksiyete, depresyon gibi rahatsızlıklarımı ve bunlarla beraber gelen iki üç ay süren ataklarimi kontrol altına alan uygulamadır kendisi. Yıllarca doktor Doktor gezdim, kullanmadığım psikiyatrik ilaç kalmadı ama en sonunda doğru doktorla ve tms tedavisiyle iki senedir atak geçirmiyorum, artık kaygı hissettiğimde kendimde takıntılı durumun başlamak uzere olduğunu anladığımda tms ye gidiyorum sonra düşünce sistemim yerine oturuyor gibi oluyor , şu sıralar yine ihtiyacım var yanlış uygulanan lazer sonrası vücudumda ki kıllar artış gösterdiği için cok fazla kaygılıyım ve sadece onu düşünüyorum yine randevu alıp yine tms ye gideceğim
Tabiki veririm
İlk 10 seansla başlanıyor daha sonra ayda bir kere gitmeye devam ettim ben sonrasında dediğim gibi ihtiyaç halinde tekrar gitmeye devam ettim gittiğim yerde şu an seansı 400 tlYanlış anlamazsanız ne kadar ödeme yapıyorsunuz seans için ? Birde ilk tedavinizde kaç seans sonra tamamlandığını hissettiniz tedavinin
❤
Ben ilk başladığımda fiyat 200 tl idi ama doktorumuza tanıdık vasıtasıyla gittiğimiz için yarı yarıya ödüyorum ben ucreti yoksa cok pahalıİlk 10 seansla başlanıyor daha sonra ayda bir kere gitmeye devam ettim ben sonrasında dediğim gibi ihtiyaç halinde tekrar gitmeye devam ettim gittiğim yerde şu an seansı 400 tl
Ben ilk başladığımda fiyat 200 tl idi ama doktorumuza tanıdık vasıtasıyla gittiğimiz için yarı yarıya ödüyorum ben ucreti yoksa cok pahalı