• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TMS Tedavisi

4750005E-9A76-4275-9E1A-3AF2D48EAEDC.jpeg

Kısaca anlatayım Bu şekilde beynin doğru çalışmayan kısımlarını manyetik alan oluşturarak uyarma yöntemi diyebiliriz. Detaylı olarak anlatılan bir link atmak isterdim ama yasak vs varsa diye atamadım 🤷🏻‍♀️

Eki Görüntüle 2627465
Kısaca anlatayım Bu şekilde beynin doğru çalışmayan kısımlarını manyetik alan oluşturarak uyarma yöntemi diyebiliriz. Detaylı olarak anlatılan bir link atmak isterdim ama yasak vs varsa diye atamadım 🤷🏻‍♀️
Evetttt bu ağır dönemimde hastanede yattığımda bana teklif edildi korktum istemedim beyne elektrik verilmesi gibi bişey kaldığım odanın karşısında yapılıyodu içeriği göremedim tabi ama ben istemedim

Elektrik demeyelim ama küçük dokunuşlarla uyarı benim anladığım 🤷🏻‍♀️
Evetttt bu ağır dönemimde hastanede yattığımda bana teklif edildi korktum istemedim beyne elektrik verilmesi gibi bişey kaldığım odanın karşısında yapılıyodu içeriği göremedim tabi ama ben istemedim

Olabilir belkide adını bilmiyorum çünkü merak ettim yaptıranlar memnunmu
Açıkçası benim çevremde yok ama %90 olumlu sonuç veriyormuş hamilelikte felanda yapılabilen bir tedavi yöntemi ayrıca. Ben ilk duyduğumda olumlu olmazsa para boşa gitmesin diye cesaret edememiştim. Şimdi yine düşünüyorum maddiyatıda göze alarak ama bu seferde eşim yaklaşmıyor 🤷🏻‍♀️

Açıkçası benim çevremde yok ama %90 olumlu sonuç veriyormuş hamilelikte felanda yapılabilen bir tedavi yöntemi ayrıca. Ben ilk duyduğumda olumlu olmazsa para boşa gitmesin diye cesaret edememiştim. Şimdi yine düşünüyorum maddiyatıda göze alarak ama bu seferde eşim yaklaşmıyor 🤷🏻‍♀️
Ben bi araştırayım bende yaptırırım belki

Yıllarca hayatımı mahveden kaygı bozukluğu, anksiyete, depresyon gibi rahatsızlıklarımı ve bunlarla beraber gelen iki üç ay süren ataklarimi kontrol altına alan uygulamadır kendisi. Yıllarca doktor Doktor gezdim, kullanmadığım psikiyatrik ilaç kalmadı ama en sonunda doğru doktorla ve tms tedavisiyle iki senedir atak geçirmiyorum, artık kaygı hissettiğimde kendimde takıntılı durumun başlamak uzere olduğunu anladığımda tms ye gidiyorum sonra düşünce sistemim yerine oturuyor gibi oluyor , şu sıralar yine ihtiyacım var yanlış uygulanan lazer sonrası vücudumda ki kıllar artış gösterdiği için cok fazla kaygılıyım ve sadece onu düşünüyorum yine randevu alıp yine tms ye gideceğim

Yıllarca hayatımı mahveden kaygı bozukluğu, anksiyete, depresyon gibi rahatsızlıklarımı ve bunlarla beraber gelen iki üç ay süren ataklarimi kontrol altına alan uygulamadır kendisi. Yıllarca doktor Doktor gezdim, kullanmadığım psikiyatrik ilaç kalmadı ama en sonunda doğru doktorla ve tms tedavisiyle iki senedir atak geçirmiyorum, artık kaygı hissettiğimde kendimde takıntılı durumun başlamak uzere olduğunu anladığımda tms ye gidiyorum sonra düşünce sistemim yerine oturuyor gibi oluyor , şu sıralar yine ihtiyacım var yanlış uygulanan lazer sonrası vücudumda ki kıllar artış gösterdiği için cok fazla kaygılıyım ve sadece onu düşünüyorum yine randevu alıp yine tms ye gideceğim
Yanlış anlamazsanız ne kadar ödeme yapıyorsunuz seans için ? Birde ilk tedavinizde kaç seans sonra tamamlandığını hissettiniz tedavinin
❤️

Yanlış anlamazsanız ne kadar ödeme yapıyorsunuz seans için ? Birde ilk tedavinizde kaç seans sonra tamamlandığını hissettiniz tedavinin

İlk 10 seansla başlanıyor daha sonra ayda bir kere gitmeye devam ettim ben sonrasında dediğim gibi ihtiyaç halinde tekrar gitmeye devam ettim gittiğim yerde şu an seansı 400 tl

İlk 10 seansla başlanıyor daha sonra ayda bir kere gitmeye devam ettim ben sonrasında dediğim gibi ihtiyaç halinde tekrar gitmeye devam ettim gittiğim yerde şu an seansı 400 tl
Ben ilk başladığımda fiyat 200 tl idi ama doktorumuza tanıdık vasıtasıyla gittiğimiz için yarı yarıya ödüyorum ben ucreti yoksa cok pahalı

Evet malesef pahalı bir tedavi sonuç göremezsem diye cesaret edemiyorum bende birde eş faktörü var pek sıcak bakmıyor :KK43: hoş şimdi ki normal muayene ücretini düşününce de aynı kapıya geliyor 🤷🏻‍♀️:işsiz:
Ben ilk başladığımda fiyat 200 tl idi ama doktorumuza tanıdık vasıtasıyla gittiğimiz için yarı yarıya ödüyorum ben ucreti yoksa cok pahalı

Şöyle söyleyebilirim hala kaygılı, sıkıntılı, en ufak şeyleri bile kocaman hale getirip sorun yapan biriyim ama eskiden bu sorunlar bende fizyolojik rahatsızlık yaratıyordu iki ay geçmeyen baş ağrısı atakları, konuşamıyormusum gibi hissetme sürekli doktora gidip tahlil yaptırma... Cok cektim anlayacağınız yıllarca yaşadım bunu ... tms tedavisi sonrasında o atakları yaşamamaya başladım ama dediğim gibi su anda yine kendime dönmüş durumdayım ve kıllarımı sorun ediyorum ama tms atışı yapılsa onları görmezden geleceğim ve çözüm aramaya başlayacağım yani bence faydalı ve boşa verilmiş bir para asla değil

Merhabalar yeniden bahsettiğim tedaviye artık dayanamadığım bir dönemde başvurdum. Kesin işe yarar diye gitmedim ama en azından denemedim demeyim istedim. Benim için maliyetli oldu ama inanın çaresizlik herşeyi yaptırıyor insana. Neyse çok uzatmayacağım sıkmayım sizi 😂 15 seans Tms tedavisi aldım eskiye göre iyiyim kurban bayramından beri iki yada üç kez atak geçirmişimdir ama eski yoğun ataklarım gibi değildi. Ataklarım azalmıştı evet ama anksiyete tavan yaptı bende. Dr um 5 seans daha önerdi ama ücretinden dolayı devam etmedim. Yoğun anlamda ve ileri seviyeleri görmeyen biri için bence tercih edilebilir. Belki daha uzun süreli olsaydı bende de tamamen bitmiş olurdu. Deneyimi paylaşmak istedim. Sağlıklı günler dilerim 🤲🏻

Back