Tm KK Dostlarm hepinize teekkrler..

gözün aydın tatlım sağlıcakla kucağına almayı,büyütüm nice güzel günlerinide görstermeyi nasip etsin rabbim.birken iki olsun hatta.güle güle büyüt ,analı babalı olsun inşallah:1hug:

zemuszemuslisteye 29. numaradan girmişim tebrikler....kaydirigubbakcemile2

hepiniz nasıl tatlı,nasıl güzel insanlarsınız...
bu siteyi bulduğum içinde ayrıca çok çok mutluyum...
tanımadığınız,blmediğiniz halde öyle güzel-samimi dualarınız oldu-oluyorki..
RABBıM içinizde olmasını istediğiniz her ne hayırlı dileğiniz var ise hepsini kabul buyursun inş... RABBıM.. tüm isteyenlere nasip et anneliği sağlıklı-hayırlısıyla inş..:Saruboceq:

canım benım ay cok mutlu oldum bır degıl bın yasın feda olsun boyle guzel bı haber almaya ve teesekkur etmene cok opuyorum senı ve yegenımı

canımmm hayırlı uğurlu olsunnn

allah ım kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh

canım benim cok sevındım inan..Allahım kucagına aldıgın günleri göstersin ne mutlusundur kimbilir..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..

çok saolun arkadaşlar...
mutluluk.. hemde nasıl... ne çok istemişim...
bugün tekrar testim vardı.. çok şükür değer katlandı..
6temmuzda kese görme vakti.. sağlıkla gelsin inş...

süper bi haber
allahım tamamına erdirsiin
çook mutlu oldum okyuunca anlatamam
allahım tüm isteyenlere versin rabiim

canım benim yaaa çok çok mutlu oldum bu haberi aldığıma..:))
YASİN istemiştin evt o yazıyı okuduğumda da etkilenmiştim okadar içten istiyordun ki ...
Rabbim gönlüne göre verdi ne güzel.....darısı benim gibi isteyenlerin başına inşallah...
okuyan arkadaşlardanda ALLAH razı olsun ne güzel samimi kalp ile okumuşlarki kabul oldu....
inş cümlemizin dualarını kabul etsin Rabbim....BEBEĞİNİDE sağlık ve sıhhatle kucağına alman dileğiyle tatlım.........AMİNNN...:))))

aminnnnn amin......
hepinizden RABBıM razı olsun inş... duanın gücü başka tarifi yok...
RABBıM bu mübarek gecenin hatırına tüm isteyen herkese nasip etsin,kucaklarını boş bırakmasın inş.. tüm hamilelere de hayırlı-sağlıklı bir şekilde kucaklarına-kucağıma alıp büyütebilmemizi nasip etsin inş...
RABBıM açılan ellerimizi boş çevirme...
şuan da kimin duası kabul buyurluyorsa onun hürmetine... senin katında kimin duası makbulse onun hürmetine SEN dualarımızı kabul buyur.. SANA geldik SEN.den diliyor,SEN.den istiyoruz.. SEN kabul buyur YARAB.... SEN herşeyi en iyi GÖREN,ıŞıTEN,BıLENSıN... kalplerimizde hayırlı isteklerimizi kabul buyur.. SEN RAHMANSIN.. SEN RAHıMSıN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…