Tm KK daki gzeller icek olsa- Ne gzel olur.. Haydi buyurun Hanmlar

canlarimmm sizin icin size ozelll

gltharesbp9.jpg

canım aşk olsun nerde benım çiçegim bana gondermemışşin çiçek :gitme::gitme::mymeka:

opuyorumnanaktancanimsin ya kiyamam sana eger daha önce eklemediysem emin ol firsatim olmamisdr canim yoksa unuturmuyum hicopuyorumnanaktan
a.s.umarim kendimi affetdirmis olurum bu ciceklerlea.s.

CtNO-1pr-1.jpg

opuyorumnanaktanherseyin en güzeliopuyorumnanaktan
Şenizen özeliŞeniz
:asigim:dayima gönlünce olsun IRNAM:asigim:

:nazar:iyiki dogdun iyiki varsin:teytey:

:nazar:seni cok seviyorum:nazar:

a.s.umarim begenirsina.s.

CtNO-1ps-1.jpg

opuyorumnanaktanherseyin en güzeliopuyorumnanaktan
Şenizen özeliŞeniz
:asigim:dayima gönlünce olsun IRNAM:asigim:

:nazar:iyiki dogdun iyiki varsin:teytey:

:nazar:seni cok seviyorum:nazar:

a.s.umarim begenirsina.s.

CtNO-1ps-1.jpg

sevincimi aslında beni sevindirmenin sevincini kelimelere dökecek söz bile bulamıyorum.
incim seni çok ama çok seviyorum. sağol gercekten öyle mutlu oldum ki bugün
topik acmadığım halde ordan burdan duyan arkadaşlar,ayy ne güzel şeymiş,hiç bu kadar doğum günü kutlaması almamıştım ömrümde,hayatımın baharında gibi hissettirdiniz bana.yerimseniben opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :nazar: :1hug:

incim çok sağol aşkım yaa allah seni sevdiklerine bağışlasın.:Saruboceq:

yarında evlilik yıldönümüz. varya bir gün öncesinden evlenseydik.bir taşla iki kuş olacaktı, kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktancanimsin ya kiyamam sana eger daha önce eklemediysem emin ol firsatim olmamisdr canim yoksa unuturmuyum hicopuyorumnanaktan
a.s.umarim kendimi affetdirmis olurum bu ciceklerlea.s.

CtNO-1pr-1.jpg

çok beyendım canım benım yaa saolasın ellerın dert gormesınkırılmamıştım canım yaa sakaydı oo öpüyorum seni iyi akşamlarŞeniz

Herkesin Ramazan ayı mübarek olsun evlerimize bereketi ile gelsin inşallah. Kızlar kusura bakmayın ben çiçek eklemeyi beceremedim.

Son düzenleme:
Back