Tm KK daki gzeller icek olsa- Ne gzel olur.. Haydi buyurun Hanmlar

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sessiz sakin kendi halindesin
görsel paylasimi cok seviyosun
paylasimin her cesidini seviyosun sen ya
bende seni seviyyorum canim benim

a.s.a.s.a.s.

anaa kız benımiçin çicekmı yaptın ayy çok sevındım yaa canımbenımm sende bıtanesın yuregının guzellıgını kutluyorum

:Saruboceq:rabbim tez vakitte askerine kavustursun seni canim benim:Saruboceq:
:Saruboceq:ve birdahada hic ayrilmayin insallah:Saruboceq:

a.s.a.s.a.s.

opuyorumnanaktan
:Saruboceq:rabbim tez vakitte balsuratini sana müjdeler insallah canim benim:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile5ici disi birsin sevimli ve sempatiksinkaydirigubbakcemile5
a.s.umarim begenirsina.s.

İncitanemmm canımm çokk teşekkür ederimmmmmopuyorumnanaktanÇok duygulandırdınn beniiiiopuyorumnanaktan bu çiçekkk çokk güzellllll:asigim:duaların içinde allah razı olsun:Saruboceq:

Bu inci çiçeğinide sana veriyorum incitanemmm ÇOK TATLISINopuyorumnanaktan:asigim:Senin ve nickin gibi çokk güzelllla.s.

inci_cicegi__by_cartela.jpg

opuyorumnanaktanDILOOM EN SON AVATARIN ARILIYDI SENIN BUDA SANA ÖZEL OLSUN UMARIM BEGENIRSINopuyorumnanaktan
SEN COK FARKLISIN BILIYOSUN DIMI DAHA TANIMADAN KARSINDAKINI SEVEN ÖN YARGILI OLMAYAN BIRISIN BU HUYUNU COK SEVIYORUM SENIN CANIMopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanHEP BÖYLE OLDUGUN GIBI KAL CIMCIMEMopuyorumnanaktan

CtNO-1iH-1.jpg

:kedi: Çok iyisin bitanem yaa çok duygulandım çok mutlu oldum :asigim:
Güzel yüreğinde herkes için sevgi var senin güzel yüreğine uygun bi çiçek bulamadım :kedi: bu çiçeklerde benden sana opuyorumnanaktan

Allahım harıka olmus bunlar yaaa.. opuyorumnanaktan bayıldım.. ıncım supersın bıtanem.. Şeniz sardus bu arada varya senı cok sevıyorumyaa.. :asigim: harıkaydı cok tesekkur ederım ozellıkle mor olması uff yaa cok duygulandım.. senağlama sımdı cıkmam gerek aksama yemek hazırlıycam.. cokacimcoook geldıgımde halledıcem bu cıcek ısını.. :jeyyar: hepınıze cıceklerım var.. a.s.

kızlar ne güzel bir topik rengarenk çok tatlısınızopuyorumnanaktan

barçmanımŞeniz çok özledim:gitme:tıpkı senin gibi canlı hayat dolu asil açelyalar senin içinopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Back