Tm KK daki gzeller icek olsa- Ne gzel olur.. Haydi buyurun Hanmlar

hatırlanmak ve değer bilmek çok ince ve bir o kadar özel bir hisdir..sende yine yürek güzelliğini sergilemişsin bi tanem çok mutlu ettin beni.. teşekkür ederim canımsınopuyorumnanaktan

inciçiçeği....

bayıldım canımmm:kedi:teşekkür ederim çok incesin Şeniz

cnm sarduşum sen beni unuttun amam ben seni unutmadım cnm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
K K NIN
MELEGİNE EN İÇTEN SEVGİLERİMLE
UMARIM BEYENIRSIN CNMopuyorumnanaktan

BÜNLARDA TÜM ARKADAŞ
opuyorumnanaktanlistemde olan tüm canım arkadaşlarımaopuyorumnanaktan

:1hug:hepinizi çok seviyorumopuyorumnanaktan
iyiyki varsınızopuyorumnanaktan
benim için her birinizin yer :1hug:
ayrı ayrı iyik sizleri tanimişim cnm arkadaşlarim
opuyorumnanaktanhepinizi kocaman öpyorum
umarım bunları beyenrsınız ..
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Canım beniiimmm ... Çok ama çok teşekkür ederimŞeniz Çok güzell, yüreğine sağlık dünya tatlısı arkadaşım benim opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktancicek bahcemize hosgeldin canimopuyorumnanaktan
a.s.buda benden sana umarim begenirsina.s.

Beğenmemek mümkün mü İncim, bayıldımmm opuyorumnanaktan Çok teşekkür ederim Şeniz

canım benim bayılırım gelinciklere
sağol bitanem Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
inşallah rabbim güzel yüzünü hiç soldurmasın
tuanayla eşinle beraber mutlu bi hayat versin her zaman sana opuyorumnanaktan

sevvalcik canım hemşocumŞeniz benim için Bursa demek olan bu çiçekler senin içinopuyorumnanaktan

canım hemşom benimmmmmmmmmmmmmm
sabah pc yi ilk açıyorum ve bu çiçeklerle karşılaşiıyorumm
sabah sabah çok duygulandırdın beniiii
yeni bir güne süper bi başlangıç yaptımmmmmmmmm
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

sardunyammmm zakkumummmmm hemşommmmmmmmm
bu çiçekler senin için belki sana layık değilllller amaaaaaaaaa
canımsınnn sennn öpüyoru datlummmmmmmmmm

Esprili,sıcak ve içten arkadaşım ELCHIN paylaşımlarımda beni yalnız bırakmadığın için sana çok teşekkür ederim.Öptümmmmmm................

canımmmmmmmmm bitanemmmmm çok saoll beğendim bayıldımm ellerine yüreğine sağlıkk mujukaaaaaaaa bunlarda benden sana opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

senağlama senağlama senağlama senağlamacanımsın sen ya gözlerim doldu ya.bu kadar iltifat şımarttı beni.sositosositoçok teşekür ederim beni düşündüğün için.iyiki varsın.seni çokkkkkkkkkkk seviyorum.:asigimpuyorumnanaktan

opuyorumnanaktancanimsinopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktansempatik ve sicakkanlisin
opuyorumnanaktanarada birbirimizi yokluyoruz ya cok hosuma gidiyo yazismak seninleopuyorumnanaktan

a.s.umarim begenirsina.s.

canım İNCİTANEM sen gerçekten KK nın meleğisin...okadar ince güzel düşüncelere sahipsin ki bir çok arkadaşımın gönlünde eminim ki senin ayrı bir yerin var..
bu güzel çiçek ve mesajın sabah sabah okadar iyi geldi çok mutlu oldum inan...
güne sayende çok güzel başlıyorum ...KK nın meleğine en içten sevgilerimle...
öpüyorum seni canım....Rabbimde seni mutlu etsin inşaallah......

beyenmem mi bitanem hemde nasi beyendim,moralimin dusuk oldugu bu gunlerde beni cok mutlu ettin inan,o kadar guzel sozler yazmisinki,cok sagol bitanem,harikasin sen,guzel yavrunla ,esinle ve tum sevdiklerinle sana yuregin kadar guzel bi hayat diliyorum,tum kalbimle,,,ve bende sana inci cicegini gonderiyorum,ve seni ooooooook seviyorum canim arkadasima.s.

ne olursa olsun çiçekler sevgiyi çok iyi anlatır....... sende bu inceliği en iyi yerinden yakalamışsın tatlım......... ben kendi adıma sana tekrar teşekkür ederim....... Şeniz a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…