Tlin Kocatepe?

remainder

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
434
1
Arkadaşlar tülin hanım hakkında bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi?
Hastaneden ziyade özel muayenesi olan bayan doktor tavsiyeniz olursa da çok memnun olucam,acil kendime iyi bir doktor bulmam lazım.

Tülin hanıma giden yok mu yaa???
Arkadaşlar lütfen doktorundan memnun olanlar,doktorlarının isimlerini ve hastaneleri paylaşsınlar..İyi doktor arayan çok arkadaş var sitede.

Bayan doktor demişsin ama ben Gayrettepe Metropolitan Florence Nightingale'de Bülent Faka'ya gidiyorum.Çok da memnunum.Çok kibar,bol bol anlatan,asla sırada hasta var hadi kalkın gidin gibi bi tavır takınmayan doktor.Her girdiğimizde en az 30 dk kalıyoruz.Herşeyi uzun uzun anlatıyo,sıkılmadan en saçma sorularımızı bile cevaplıyo.Her aradığımda telefonunu açar,açmasa bile mutlaka döner.Ben çok memnunum açıkçası.Hem hastaneden hem doktorumdan.Çok güven veren ve beni rahatlatan bi doktor.Tabi herkes aynı doktordan aynı elektriği alacak diye bişey yok.Aynı hastaneden Birgül Sarıkamış diye bir kadın doğumcuyla Fulya'da muayenehanesi de var.Birgül hanımın da çok iyi bi doktor olduğunu duydum.

Selamlar, 3 ay önce Kağan Kocatepe ve eşi Tülin Kocatepe'nin birlikte girdiği bir sezeryanla, çok tatlı bir bebeğim oldu.
Benim doktorum Kağan Kocatepe idi, Tülin hanım sadece ameliyatıma girdi, onu çok kısa bir süre gördüm ama çok sevimli, hanımefendi ve cana yakındı.

Öncelikle msgıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Glnk Gayrettepe Metropolitan Florence Nightingale'de doğum fiyatları ve muayene fiyatları nasıl?Ssk geçiyor mu?
Kedicik güle güle büyüt bebeğini,hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah.Sen doğumunu nerde yaptın?

Hastaneden ziyade özel muayenesi olan bayan doktor tavsiyeniz olursa da çok memnun olucam,acil kendime iyi bir doktor bulmam lazım.

ben eşinin hastasıyım ama duyduğuma göre tülin hanım da çok iyimiş. Tavsiye ediyorum size. Metropolitenda hastane fiyatı 3000 küsürlü bir rakan hatırkıyorum doğrusu. Avrupa florance nathingale de Sgk lı hastaya 1800 civarı fiyat almıştım bir arkadaşım için. Bilginize.:emir_bebek:

Dr.JldBycn bu Metropoliten dediğin şişlide olan mı?Peki avrupa florance nerde,birde aralarında neredeyse yarı yarıya fiyat farkı var verdiğin rakamlarda,ne gibi farklar var aralarında.Bu hastanelerde önerdiğin bir kadın doğumcu var mı?

Herman ıŞÇı ısmınde bı dr warmıŞ ÇoĞu kıŞıden duydum Öwe Öwe bıtıremıyorlar sıtede arat Çıkar herman ıŞÇı

benim dr umun özel muaynehanesi var ayrıca ssk anlaşmalı bir kaç hastaneye sadece doğumlara geliyormuş,6aydır ona devam ediyorum çok memnunum inşallah doğumuma da gelicek,ama onun anlaşmalı olduğu hastanelerde doğum yaparsan ayrıyetten dr a para ödemiyormuşsun öyle söylemişti bana,bahçelievlerde muaynehanesi ücreti de 90 tl eğer düşünürsen ayrıntılı bilgi verebilirim..

Dr.JldBycn bu Metropoliten dediğin şişlide olan mı?Peki avrupa florance nerde,birde aralarında neredeyse yarı yarıya fiyat farkı var verdiğin rakamlarda,ne gibi farklar var aralarında.Bu hastanelerde önerdiğin bir kadın doğumcu var mı?

Metropolitan Gayrettepe'de.Avrupa Florence de Cevahir'in arka tarafı gibi kalıyo Fulya-Şişli gibi.Metropolitan'da doğum fiyatı 3800 civarı.Özel sağlık sigortam olduğu için hiç sormadım fiyatını ama arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı ordan biliyorum.Metropolitan'da ssk geçmiyo.Avrupa Florence biraz küçük ve harap bi hastaneydi ama içini yenilemişlerdir belki bayadır girmedim içine.Ayrıca Florence Nightingale Group hastanelerinde gözükmüyo Avrupa FL.belki isim hakkı kalmış kendi o gruptan ayrılmıştır.Metropolitan'a ben yıllardır giderim evime yakın olduğu için ve herşeyinden çok memnunum tavsiye ederim.

Kopuzcum b.evler benim için uygun bir muhit doktorun kim?Hangi hastanelerle anlaşmalı bana biraz ayrıntılı bilgi verirmisin?

Kopuzcum b.evler benim için uygun bir muhit doktorun kim?Hangi hastanelerle anlaşmalı bana biraz ayrıntılı bilgi verirmisin?

dr umun adı ülkü çarkman çok ilgili kibar bir bayan tavsiye ederim,çalışlar caddesinde muaynehanesi var,oraya yakın olan hospıtalıum haznedar hastanesiyle ve acıbadem le anlaşması olduğunu biliyorum..istersen açık adresini verebilirim..

Çalışlar caddesini iyi biliyorum,adresini verirsen yakın zamanda gidicem o taraflara bir bakarım geçerken yeri neredeymiş.Çok teşekkür ederim ilgin için.
Bu arada gayrettepe florence nightingale ile görüştüm.Doktor muayenesi 145 tl.
Epidural normal doğum için 2750 tl,sezaryen için 3850 dedi.Suit oda olursa gece başına 620 tl daha vermeniz gerek,2 gece kalıyosunuz sezaryende 1240 tl suit oda ücretiymiş. Toplam 5.150 ye geliyo,benim gibi ilgilenenlere duyurulur :)

çalışlar caddesi barbaros hayrettin sokak kalyon apt. no 2/10 bahçelievler
umarım mennun kalırsın..

Öncelikle msgıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Glnk Gayrettepe Metropolitan Florence Nightingale'de doğum fiyatları ve muayene fiyatları nasıl? Ssk geçiyor mu?
Kedicik güle güle büyüt bebeğini,hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah.Sen doğumunu nerde yaptın?

Geç cevabım için kusura bakma lütfen. Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Ben doğumu Kadıköy Şifa Hastanesinde yaptım,hastaneden çok memnun kaldım, fiyat biraz pahalı 7000 tl gibi birşeydi sanırım, sağlık sigortam doğumu karşılamadı ama sağlık sigortamdan dolayı iyi bir indirim almıştım hastaneden. Doktorun ücreti ile birlikte hastaneye ödediğimiz 6500 tl gibi birşeydi.
Kuzenimde Kağan Kocatepe ile Gayrettepe Florence Nightingale'de doğum yaptı 1,5 yıl önce. Hastaneden çok memnun kalmıştı.

Bende bakırköy incirlide dr. ferhat uysal'a gidiyorum çok ilgili çok iyi teknolojileri kullanan bir dr. zaman kaygısı yok muayneden yarım saatten önce çıkmıyorsunuz. Kesinlikle memnun kalırsınız

X