• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tlf.sorunu

e_ve_e

allahım yavrularımın acısını gösterme...
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
423
296
103
güzel bayanlar çok hevesle aldığım ve daha doyamadığım sony m4 aqua tlf.şiddetli bi biçimde yere düştü ve ekran görüntüsü tamamen gitti..aranınca falan çalıyor ama görüntü 0..2aylık tlf.garantisi var ama sanırım yapmıyolarmış kullanıcı hatası diye..ayrı bi ücreti varmış bilgisi olan varmı?moralim çok bozuldu

başka bir markada yaşadık aynı sorunu.
maalesef kullanıcı hatası dediler.
ekran değişti.
ekran da baya pahalı maalesef :(

300 400 arasi bi sey tutar. Bn de degistirdim kardesim de. 350 falan vermistik ama modele göre degisir galiba.

hadi yaa baya tutuyormuş offf...daha borcunu okadar ödemedik...

Akilli telefon demek ekran demek zaten. Eskiden ne güzeldi ya. 3 kattan düserdi de telefonlar bana misin demezdi:KK43:
aynen öyle...taş gbydi eskiler bari hevesimi alsaydım offfff offfffffffff...:KK42:

güzel bayanlar çok hevesle aldığım ve daha doyamadığım sony m4 aqua tlf.şiddetli bi biçimde yere düştü ve ekran görüntüsü tamamen gitti..aranınca falan çalıyor ama görüntü 0..2aylık tlf.garantisi var ama sanırım yapmıyolarmış kullanıcı hatası diye..ayrı bi ücreti varmış bilgisi olan varmı?moralim çok bozuldu

orjinal ekran 600-700.
çakma 150-200.
çakmasını taktır bişi olmaz.
garanti karşılamıyo ekran çatlağını.

orjinal ekran 600-700.
çakma 150-200.
fake tsktır bişi olmaz.
garanti karşılamıyo ekran çatlağını.
fake tsktır bu ne demek anlamadım kii...bide ekranda çatlak falan yok sağlam görünüyo sadece kararma inşallah yüklü bişey olmaz

Back