TV de sam...g takıntılı biri olarak almam aldırmam.arkadaşlar merhaba,
dün media marketten 13.000 tl değerinde Qled 55 inç 4 k android tv almış eşim uzun zamandır yatak odasına tv istiyordum eşim de süpriz yapmış dünama şikayet var sitesinde o kadar çok şikayet var ki servisten tutun arızalı ürün iade kabul edilmemesine kadar kullanıp da memnun kalan var mı bu ürünü herhangi bir tlc ürününü araştırmalarıma göre türkiyeye gireli 2 yıl olmuş o yüzden normale göre fiyatları daha uygun çünkü QLED 25 bin tl den başlıyo genelde aranızda kullanan var mı servis hakkında okuduklarım da endişelendirdi beni dün aradım servisi bugün yada yarın için arayacaklarını söyledi merakla bekliyorum kullanan var mı ?
ya bende çocuk var acayip yorulup yatağa uzanıyorum saat 9 da tv filan izlemek hayal oldu hani uzanırkn bari yatak odasında izleyeyim diye almış aynen media mark daki çocuk kendi evinde kullanıyormuş baya memnunmuş filan diye hevesli hevesli anlattı şimdi trendiyola baktım fotoğraflı yorumlara inş sıkıntı çıkmazSatan kisinin gazına gelmiş olsa gerek.
Ayrıca yatak odasına TV'ye pek sıcak bakmıyorum ben.
Bekarken evet ama evliyken yok yani
servise ulaştım ilk aramamda bakalım icraat ne kadar sürede olacakkusura bakmayin ama bizim evde elektronik alrt benim onayimdan gecermutsteri hizmetlerinin umursuz oldugu hic bir firmaya para vermem ...hatta urunu almadan once bilerek musteri hizmetlerini arar bilgi alirim nasil ulasiliyor mu ...istedigim bilgiye ulasabiliyormuyum diye ...
en son bu eve kombi girdi
kombinin kac lt su isittigina kadar sormustum almadan once halbuki hic anlamamama en detayli bilgiyi verdiler bana
satis temsilcilerinin hepsi ayni seyi soyluyor satana kadar satis temsilcilerine degilde nette kullanip olan memnuniyete sikayete bakin derim benya bende çocuk var acayip yorulup yatağa uzanıyorum saat 9 da tv filan izlemek hayal oldu hani uzanırkn bari yatak odasında izleyeyim diye almış aynen media mark daki çocuk kendi evinde kullanıyormuş baya memnunmuş filan diye hevesli hevesli anlattı şimdi trendiyola baktım fotoğraflı yorumlara inş sıkıntı çıkmaz
Hiç araştırmadan pat diye mi almış.
Ah bu erkekler sorsan elektronik aletlerden en iyi onlar anlar
baktım hem televizyon hakkında programsal yazılımsal sorunlar var yazan var hemde servis hakkında sıkıntı yaşayanlar varsatis temsilcilerinin hepsi ayni seyi soyluyor satana kadar satis temsilcilerine degilde nette kullanip olan memnuniyete sikayete bakin derim ben
evet bende trendiyol yorumlarına baktım memnun genel olarak herkes inş bende memnun kalırımben genel de kullananlardan iyi yorum duydum
hayırlı olsun öncelikle
yatak odanız içinmiş birde
bence memnun kalırsınız
evde 4 sene evvel evlenirken çeyizde samsung smart tv var onu salonda kullanıyoruz zaten bu ürünü yatak odasında keyfime düşkünlüğüme kurban gitmem inş 13 bin 2 aylık maaşımTV de sam...g takıntılı biri olarak almam aldırmam.
olmazsa iade ederek boşarım artık tv yiO tv adam olmaz. Bosanin
NedenSatan kisinin gazına gelmiş olsa gerek.
Ayrıca yatak odasına TV'ye pek sıcak bakmıyorum ben.
Bekarken evet ama evliyken yok yani
O zamanı daha farklı değerlendirebiliriz sanki
Bekarlar da sanıyor ki evliler her gün helva yiyor mu ne öyle bir söz vardıO zamanı daha farklı değerlendirebiliriz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?