devammm Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2007 56 5 86 7 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi devammm #1 Arkadaşlar merhaba daha önce tarımsal kırsa kalkınmayı destekleme kurumu için sınava girenler varsa ltf acil yardım istiyorum.sorular nasıl yada nertelere çalışmak gerekiyor acaba?
Arkadaşlar merhaba daha önce tarımsal kırsa kalkınmayı destekleme kurumu için sınava girenler varsa ltf acil yardım istiyorum.sorular nasıl yada nertelere çalışmak gerekiyor acaba?
eLmayRa Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 36.900 6.947 248 7 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi devammm #2 Soru kapsamlarını vermiş zaten TKDK. Ben yıllar önce orda bir mülakata katılmıştım. Torpilin yoksa o iş zor :S İstersen TKDK nın sınav soruları için memurlar net i inceleyebilirsin. KPSS puanın kaç bu arada?
Soru kapsamlarını vermiş zaten TKDK. Ben yıllar önce orda bir mülakata katılmıştım. Torpilin yoksa o iş zor :S İstersen TKDK nın sınav soruları için memurlar net i inceleyebilirsin. KPSS puanın kaç bu arada?