- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 37
- Konu Sahibi KarKralicesi
Büyüdüm anne! Bak kocaman oldum ben.. O masumiyetim silindi belkide yüzümden ama sen üzülme o güzel yüzündeki tebessümü kaybetme.. Ben hala o minik kızınım..
Hep öyle kalacağım.
Büyüdüm diye senden vazgeçtiğimi mi sandın? Böyle bir şey mümkün mü sanıyorsun?
( Yanılıyorsun )
Gün geldi senin sıcaklığını aradım tuttuğum bir elde.. Senin sarılışını aradım yabancı kollarda senin kokunu istedim. '' Bulamadım anne ''
Sevildiğimi düşündüm bazen.. Hatta senin beni sevmediğini başkalarının beni daha çok sevdiğini.. Ne kadar çocukmuşum dimi anne? Nelerde düşünmüşüm ben..
Hadi bana kız anne.. Böyle şeyler düşünme ağzına biber sürerim de..
Ah annem..
Ben öyle şeyler yaşadımki söyleyemedim. Sen hep minik kızım diye seviyorsun ya içimdeki fırtınaları kocaman yaraları bir ben bilirim.
Anlatsam dinlerdin sarılırdın bana tüm sıcaklığınla ~
Ama dilim bile varmıyor anlatmaya.. Senden uzaklaşmayı düşünüyorum ya bazen anne'm.. Büyük aptallık aslında. Yanındayken bu kadar acıyabiliyorsam acıtabiliyorlarsa uzağındayken ne yaparım tek başıma.. Kime yaslanırım ben korkusuzca kime güvenebilirim senden başka..
Aradığım sıcaklığın sadece sende olduğunu anladım anne.. Beni her şeyimle kabul edebilecek tek insanın sen olduğunu anladım.. Hatalarıma yanlışlarıma rağmen beni asla bırakmayağını anladım.. Üzsemde kızdırsamda bana küs kalamayacağını anladım.. Sana bağırsam çağırsamda sesini çıkarmayıp sakinleşmemi bekleyenin bir sen olduğunu anladım..
'' Tek sıcaklık senin yüreğindeymiş annem diğerleri yakıyor beni ''
Oysa ben sadece ısınmak istemiştim..
Beni sen ısıtıyorsun annem yalnızca sen..
-
Hani eski zaman masalları anlatır hüznümü huzura dolarsın
Kaşım gözümden çok içim bir parçan. Annem sen benim yanıma kalansın
Hani bir biblon vardı kırdığım
Üstüne ne kırgınlıklar yaşadın
Ama bil ki ben de parçalandım
Annem ben senin yanına kalanım
Annem annem.. Sen üzülme! Sözlerin hep yüreğimde
Annem annem.. Gel üzülme! Ben hala senin dizlerinde ~
Uzayan sohbet gecelerinde rolleri unutup dost oluruz
Bizi bağlayan bu kan değil yalnız..Annem biz birbirimize kalanız
Ben kararlı uçarken yolumda. Sen çatık kaşlarının altında
Her yeni Güne sevgiyle başlarsın.. Annem sen benim yanıma kalansın!
~
[ Anneler gününe özel bir şey olsun istedim.. Şu hayatta değer veriyorsak birine ve karşılıksız alabiliyorsak verdiğimiz değerin fazlasını.. Bilelimki bu insan annelerimizdir.. En şiddetli kavgalardan sonra bile sığındığımız o sakin liman yine onun kalbidir ]
alıntıdır...