E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
Evet istanbul ataköyde yunus emre tiyatrosu dogru bende orda oyunlar sergiledim dayının ismini söylersen tanırım bile belki :) ben haldun dormen ve müjdat gezen tiyatrosunda calıştım fransada lise ve üni. tiyatro bölmünü bitirdim şimdi egitim veriyorum hemde oyunlar yazıp sahnelendiriyorum ayrıyettende özel bir kanalda yapımcılık yapıyorum
bence 5 milyar fazla yalnız 1 yıl için yani...Ben oyuncuyum kendimi bildim bileli bu isin içindeyim konservatuar s1nav1na 1 kere ortam1 görmek için girmistim inan1lmaz eglenceli össden 160 taban puan1 ald1ktan sonra 2 ayr1 yetenek s1nav1na giriyorsun ikisinden de geçmen gerek tabi ama bunun için çok iyi bir egitimciden ders alman laz1m kusura bakmay1n ama bu isin içinde çok fazla torpil var tan1d1k birini bulursan daha iyi olur.Ben k1smet olursa bu sene ciddi anlamda yetenek s1navlar1na giricem.Çanakkale de bu isler biraz daha dürüst yap1l1yor yani torpil fazla yok hatta ordan bir hocan1n numaras1n1 da verebilirim ben de internetten buldum numaras1n1 izmirde oturuyorum ben sadece tek bir üni.konservatuar tiyatro bölümü var oda dedigim gibi tamamen duygusal:))okulun numaras1(0286)2180534 hocan1n ismi ülkü alt1noluk0286)2470700 buda müjdat gezen sanat tiyatrosunun numaras1 0212)2458707 oary1 arad1m m.gezen okulunu 1 y1ll1g1 sadece 5 milyar küsarat1da var tabi ama akl1mda kalamd1 tam yani bana göre m.gezen gibi bir okulun bu fiyatta olams1 büyük avantaj ben ankara,çanakkale ve istanbulu denemeyi düsünüyorum çünkü benim hayat1m tamamen tiyatro ben as1g1m erkek arkadas1na söylemedigin iyi olmus yeni baslayan bir iliski içn dogru karar bunu farkl1 alg1lay1p ondan yararlanmak istedigini düsünebilir umar1m istedigini elde edersin basar1lar simdiden baska ögrenmek istedigin birsey varsa seve seve yard1mc1 olabilirim.
Ben tiyatro oyucusu ve egitimcisiyim arkadaşlar bilmek ögrenmek istedikleriniz varsa ben yardımcı olabilirim
helena devlet kursuları var illa özel kursa göndermek zorunda degilsin egitim kursları olur belediyelerin hem oraya yolla bak bakalım gelişme nasıl eger olumlu yönde ilerlerse daha ii bir kursa verirsin oturdugun yeri söylersen ben sana yardımcı olabilirim mesela basad var bakırköyde eski tiyatrocuların oldugu ve egitim verdigi aylıgı 120 ytl diye biliyorum cok degerli hocalar ama önce dedigim gibi belediyeleri araştır bi bak halk egitim kursları oluyo ya parasız yada aylık 10 ytl :)