Tivibu mu ? Dsamrt mi ?

Ben tivibu dan memnun değilim yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum daha önce turkcellin TVplusunu kullandım ondan çok memnundum altyapı uygunsa öneririm ama d smartla ilgili hiç bilgim yok 🤷🏻‍♀️

Dur ona da cevap vereyim hemen haklısın sormakta 😀 öncelikle çok yavaş yani kullanırken geri sarmakta filan sıkılıyor insan bide uğraştırıcı oraya gir buraya tıkla saati seç günü seç geri sar falan filan sonra tam oldu izliycem diyorsun error veriyor birde bir diziyi geriye sarmak için önce o dizinin bitmesi ve üzerinden zaman geçmesi lazım tek sevdiğim yanı tekrar izle özelliği bütün dizilerimi bir gün sonra sabah tivibu dan izliyorum diziler bittikten sonra bir aylığına filan tekrar izle kısmına kaydoluyor bu yönü kolay bak bir şey diyemem

Şuan kullaniyomusun peki en çok neyden memnun kaldın?
Kaliteli bir goruntu . Basa sar durdur kaydet sonra izle benim icin izleyemedigim dizileri aksamlari izlemez sabahlari izlerdim artik internetten izleyemiyosun bazi dizileri tivibu sayesinde izliyorum flim secenegi cok yani benim bekledigimi veriyor ama dsmart yada baska bir sey kullanmadigim icin onun hakkinda yorum yapamicam

Kaliteli bir goruntu . Basa sar durdur kaydet sonra izle benim icin izleyemedigim dizileri aksamlari izlemez sabahlari izlerdim artik internetten izleyemiyosun bazi dizileri tivibu sayesinde izliyorum flim secenegi cok yani benim bekledigimi veriyor ama dsmart yada baska bir sey kullanmadigim icin onun hakkinda yorum yapamicam
tahattutum doldu 5 gun once bende dsmart ve tivibu arasinda kaldim acikcasi ama tivibudan yanayim

Dsmart rezalet
Her kanal şifreli, İnterneti aşırı yavaş hiç güzel değil.
Tivibu şahane.
Filmi yarım saat bile kaçırsam anında başa sarabiliyorum. İnterneti hızlı. Görüntü çok güzel, çok memnunum

Back
X