bu aletten bende de var alali iki sene oldu ama hiç duzenli kulanmadim.bacaklarimda acayip selulit var boyle pütür pütür bir gorunum.acaba kullansam ise yarar mi selulitlerde?
,arkadaslar,
ben nive anın inceltici krem ini aldım.Şİmdi kemer almak istiyorum.Krem i sürdükten sonra kemeri takıcam düzenli olarak.Memnun ve incelme yaptıgını söylediğiniz kemer markaları nedır acaba ona gore alıyım bende.Yardım edermisiniz lütfen
bebek düşünen bir iiçin zararlı olurmuki ya benimde almam şart göbek ve basenlerim içinn
şuan hamile değilsen herhangi bir zararı olmaz ama bende hem sauna kemer, hemde titreşim kemeri ikiside bi işe yaramıyor para tuzağından başka bir şey değil dolapta yer kaplamaktan başka bir işe yaramıyor ben ilk çıktığında oldukça pahalıya almıştım sonradan bayağı ucuzladı faydasını gören arkadaşlar spor ve diyet yapmışlar zaten kemer takmadanda spor ve diyetle zayıflanır şuan spor ve diyet yapıyorum 20 günde 3-4 kilo zayıfladım yinede sen bilirsin canım paranı çöpe atma
şuan hamile değilsen herhangi bir zararı olmaz ama bende hem sauna kemer, hemde titreşim kemeri ikiside bi işe yaramıyor para tuzağından başka bir şey değil dolapta yer kaplamaktan başka bir işe yaramıyor ben ilk çıktığında oldukça pahalıya almıştım sonradan bayağı ucuzladı faydasını gören arkadaşlar spor ve diyet yapmışlar zaten kemer takmadanda spor ve diyetle zayıflanır şuan spor ve diyet yapıyorum 20 günde 3-4 kilo zayıfladım yinede sen bilirsin canım paranı çöpe atma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?