Zepp Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2006 9.312 21 156 45 - Yurtdışı 9 Eylül 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp #1 TİTREŞİM ÖZELLİĞİNİN DİKKATİNİZİ DAĞITTIĞINI DÜŞÜNÜYORSANIZ,KİŞİLERİN SİZE TİTREŞİM GÖNDERMESİNİ ENGELLEYEBİLİRSİNİZ.BUYRUN BAKIN... Çok Basit; 1. Ana MSN Messenger penceresinde, Araçlar menüsünde, Seçenekler'i tıklatın. 2. Soldaki bölmede, İletiler'i tıklatın. 3. Titreşim Göndermeme ve almama izin ver onay kutusunu temizleyin. 4. Tamam'ı tıklatın. ŞİMDİ BİRİ SİZE TİTREŞİM GÖNDERDİĞİNDE, YALNIZCA AŞAĞIDAKİ İLETİYİ ALIRSINIZ: BİR TİTREŞİM ALDINIZ.yerimseniben
TİTREŞİM ÖZELLİĞİNİN DİKKATİNİZİ DAĞITTIĞINI DÜŞÜNÜYORSANIZ,KİŞİLERİN SİZE TİTREŞİM GÖNDERMESİNİ ENGELLEYEBİLİRSİNİZ.BUYRUN BAKIN... Çok Basit; 1. Ana MSN Messenger penceresinde, Araçlar menüsünde, Seçenekler'i tıklatın. 2. Soldaki bölmede, İletiler'i tıklatın. 3. Titreşim Göndermeme ve almama izin ver onay kutusunu temizleyin. 4. Tamam'ı tıklatın. ŞİMDİ BİRİ SİZE TİTREŞİM GÖNDERDİĞİNDE, YALNIZCA AŞAĞIDAKİ İLETİYİ ALIRSINIZ: BİR TİTREŞİM ALDINIZ.yerimseniben
C celibon Ziyaretçi 10 Eylül 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp #2 peki ben gönderebilir miyim bunu yaparsam?
Zepp Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2006 9.312 21 156 45 - Yurtdışı 10 Eylül 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp #3 cimcimebenim .!.: peki ben gönderebilir miyim bunu yaparsam? Genişletmek için tıkla... Hayir gonderemezsin cunku yukarida da soyledigim gibi gondermeme ve almama yi tikliyorsun ,ok?
cimcimebenim .!.: peki ben gönderebilir miyim bunu yaparsam? Genişletmek için tıkla... Hayir gonderemezsin cunku yukarida da soyledigim gibi gondermeme ve almama yi tikliyorsun ,ok?
E EU1 Ziyaretçi 12 Eylül 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp #4 burcu foyan ortaya çıktı kızım nerdesin sen :mymeka: :mymeka: :mymeka: bende göz kırpmaları açılmıyor :Roflol: teşekkürler zepp abla yerimseni ben nen burcuuuuuu :mymeka:
burcu foyan ortaya çıktı kızım nerdesin sen :mymeka: :mymeka: :mymeka: bende göz kırpmaları açılmıyor :Roflol: teşekkürler zepp abla yerimseni ben nen burcuuuuuu :mymeka: