- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Gunaydin oncelikle felc olmaktan korkuyorum normal zamanda da uyusmam var cunku benim sosyal medyadan tanidigim birisi her seyi icine atmaktan felc gecirmisti iyilesti ama ben de oyle bir tipimSana da günaydın.
Nörolojiye gidebilirsin.
Ama pek birşey olduğunu sanmıyorum. Bende sinirlenmem üzülsem ya da kriz geçirsem vücudum titriyor çenem kasılmaya başlıyor. Klasik sinir boşalması olduğunu düşünüyorum. Çok da takılacak bir durum değil yani.
Olabilir gitmistim ama psikiyatrise gitmistim antidepresan verdi iciyoruz bakalimGeçmiş olsun
Sizin yerinizde olsam doktora giderim
Vucudunuz galiba size yeter artık kaldıramıyorum diyor.
Bencede gidin gecmis olsunUyuşma değilde bendede titreme aşırı şekilde var yani heyecan korku yaparsam daha şiddetli oluyor ama normal zamanda bile ellerim hep titrer çevremden çok duyarım neden ellerin titriyor diye çok rahatsız olurum bunu duyunca bende Bugünler de doktora gitmeye karar verdim
Sizede çok geçmiş olsunBencede gidin gecmis olsun
Bir nöroloji hastası olarak yazayım çok takılacak bir durum değil. Boş bir zamanında nöroloji muayenesi ol.Konuyu nereye acacagimi bilemedim titreme hangi saglik sorununa girer ki ozet gecersem aglayinca heyecanlaninca sinirlenince uyusuyorum ve titriyorum bir kere aglama krizine girmistim birden butun vucudum uyustu titremeye basladim suurum yari acikti su ve kolonya ile kendime getirildim az once yine heyecan yaptim ellerim titriyor su an telefonu bile zor tutuyorum ara sira yuzum dilim ve beynim uyusuyor neden acaba
Antideprasanin etkileri bunlar canimOlabilir gitmistim ama psikiyatrise gitmistim antidepresan verdi iciyoruz bakalim
Bilemiyorum ondan olabilirAntideprasanin etkileri bunlar canim
Yine de onemsedigin icin tesekkur ederimsinirlenince beni gorsen vucudumda 7.4 siddetinde deprem oluyo sanirsin
aslinda senin konularina genelde cevap yazmiyorum ama daha çok gencsin ergenlik donemindesin belliki agir atlatiyorsun ama sende hayatini kolylastirmak icin kendine hic yardimci olmuyorsun bu durumdan besleniyorsun diyeyim ilgi eksikligin cok fazla maalesef
sana bizim yapacak pek biseyimiz yok senin problemin tamamen ailevi
Ama ben uyusuyorumdaE normal değil mi bu? Herkes sinirlenince, heyecanlanınca titremez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?