- 9 Ocak 2016
- 15
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi jeunefemme
-
ne gibi?canım başka bir sorun olabilir
hayatında farklı stresler varmı ağır travmalar falan *
denediniz mi hipnoz yöntemini?Keşke hipnozla çözülebilse herşey,dünyada hiç dert kalmazdı be güzelim.Aynı dertten bende muzdaribim,inan sevinmeye bile korkuyorum.Bitkisel çaylar,yada bitkilerin tabletleri var dönem dönem onlardan kullaniyorum,işe yaramasada bazen kendimi daha rahat hissediyorum,sanki onları içince bana bisey olmaz gibi..Nefes egzersizleri var bide önerebileceğim.Hakkaten zor bir durum,hele trafiğe çıkmaktan ödüm patliyo.Yıllarca şekerim düşüyo zannedip yiyip durdum boşuna.Pat diye depresyon da geliveriyo arkası aman dikkat..
panik ataktan kurtulmanın yolu kaliteli bir yaşam sahibi olmaktan geçiyor. ben de bu illetle savaştım hala daha ilaç kullanıyorum o da tedavi tamamlasın diye. panik ataklarım başlar başlamaz doktora gittim ve şiddetli geçirdiğim için hemen düşük dozda ilaca başladı bunun dışında da 2 kez psikoterapiden sonra kendime çeki düzen vermeye başladım ve ataklar hayatımdan çıkmış oldu. ilaç yardımcı oluyor sadece ama herşey kafada bitiyor. kendini hiç boş bırakma sürekli birşeylerle uğraş kafanı meşgul et, hobi edin (doktorumun ilk söylediği şeydi)
düşüncelerini başka yöne kaydır ve panik atak asla sana zarar veremez bunu bil. ben böyle atlattım. kötü olmaya başlayınca düşüncelerimi değiştirdim. atak başlasa bile bitecek bana zarar vermeyecek diye düşündüm kaldı ki titreme de öyle. üşüdüğünde de titriyorsun nasıl olsa ve vücuduna bir zararı olmadığını biliyorsun. bunun da yok. önce bunlara kendini inandır kendini sakinleştir emin ol geçiyor. çünkü ben ilk başta sürekli kalp krizi geçireceğimi ya da felç olacağımı falan düşünüyordum. kendine hakim ol hatta vücudunun sana oynadığı oyunu sen ondan daha iyi oyna ve kazan
çok pahalı oluyorlar ya. senin bildğin var mı istanbulda canım?iyi bir psikolog ya da pskiyatrist e gidip sorununu çözmeye çalış sorunun cevabını sen ya da ben veremeyiz ancak bu konuda uzman eğitim almış kişiler verir. internetten doktorları araştırıp ihtiyacına göre birini bulabilirsin bence.
gidiyorum zaten psikiyatriye ama o sadece ilaç yazıyor ve ilaç kullanmak istemiyorumistanbulda yaşamadığım için bilmiyorum da devlet hastaneleri ücret almıyor oralara gitmeni öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?