- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ne gerek var ki hem bence alyans gibi durmuyor bunlar.. Uğraşma diye söylüyorum.. Çizilir bakım yaptırman icab eder rengi siyah olduğundan yine sorun yaşarsın..
Evet canım konuyu açalı çok olmuş ben yeni farkettim yorum yaziyim dedim :) Siyah şeyler güzel durur evet ama alyans olarak tercih etme bence evliymişsin nişanlıymışsın gibi durmaz sanki 5 tl ye satılan yüzükler gibi durur bilmem anlatabildimmi :) Zevk senin tabiki yinede sen kullanıcaksın sonuçta.. Alyans seçimimde bende ilk başlarda çok yanlış tercihler yaptım ve baya sıkıntı çektim.. Şimdiki aklım olsaydı inan yapmazdım.. :)Konuyu açalı epey olmuştu.Bu arada çelik siyah model bıldum birkaç tane.Altın gibi durmuyor.Ben de vazgeçtim siyahtan.Siyah renge zaafım var sanırım:)
Cevabın için teşekkürler:)
Bu arada ihtiyacı olan varsa bijuyeri tarzı yerlerde çelik olanlar bulunuyor.Titanyuma hiç denk gelmedim.
Evet canım konuyu açalı çok olmuş ben yeni farkettim yorum yaziyim dedim :) Siyah şeyler güzel durur evet ama alyans olarak tercih etme bence evliymişsin nişanlıymışsın gibi durmaz sanki 5 tl ye satılan yüzükler gibi durur bilmem anlatabildimmi :) Zevk senin tabiki yinede sen kullanıcaksın sonuçta.. Alyans seçimimde bende ilk başlarda çok yanlış tercihler yaptım ve baya sıkıntı çektim.. Şimdiki aklım olsaydı inan yapmazdım.. :)
Şöyleydi canım taşı düştü sürekli defalarca yaptırdığım halde sonra bende erkek modeli gibi sade yaptırdım yine bi dünya masraf yaptım tabi.. bu seferde çok kalın ve kenarları çok keskindi acıtıyordu ben alyansı taktımmı hiç çıkarmam parmağımdan yüzümü yıkayamıyordum çiziyordu çıkarsam biyerlerde unutmaktan korkuyodum.. telefonumun bile arkası harita gibi oldu düşün.. :) Eşimde çok rahatsızdı birde kalın alyanslarda parmak hava almayınca yara oluyor.. Hiç rahat edemedik nişanlıyken çok çektik evlenmeden de 1 ay önce gittik değiştirdik klasik bombeli sarı alyanslardan aldık.. Ben sabredelim evlenince değiştiririz dedim ama eşim ozamanlar (nışanlım) bekleyemedi.. :) Bu yüzükleri neden aldık onuda diyim benim baş harfim N eşimin de M dikkatli bakınca modellerde baş harfimiz var :) çok hevesle aldık ama hiç bir şey öyle dışardan görüldüğü gibi değilmiş bunu anladık.. :)):) teşekkürler
Neden pişman oldun?nasıl ki alyansın
Şöyleydi canım taşı düştü sürekli defalarca yaptırdığım halde sonra bende erkek modeli gibi sade yaptırdım yine bi dünya masraf yaptım tabi.. bu seferde çok kalın ve kenarları çok keskindi acıtıyordu ben alyansı taktımmı hiç çıkarmam parmağımdan yüzümü yıkayamıyordum çiziyordu çıkarsam biyerlerde unutmaktan korkuyodum.. telefonumun bile arkası harita gibi oldu düşün.. :) Eşimde çok rahatsızdı birde kalın alyanslarda parmak hava almayınca yara oluyor.. Hiç rahat edemedik nişanlıyken çok çektik evlenmeden de 1 ay önce gittik değiştirdik klasik bombeli sarı alyanslardan aldık.. Ben sabredelim evlenince değiştiririz dedim ama eşim ozamanlar (nışanlım) bekleyemedi.. :) Bu yüzükleri neden aldık onuda diyim benim baş harfim N eşimin de M dikkatli bakınca modellerde baş harfimiz var :) çok hevesle aldık ama hiç bir şey öyle dışardan görüldüğü gibi değilmiş bunu anladık.. :))
Evet canım benimde küçük ince parmaklarım var hiç bana göre değil kalın yüzükler :) Birde çevremden baya olumsuz yorumlar alıyordum bu yüzüklerle kimisi alyans gibi durmuyor diyodu.. kimisi kaba duruyor diyodu.. Benim parmaklarım küçük ya kalın geldi göze hitap etmiyordu kaba duruyodu bende.. Model olarak çok güzel evet :)) şimdi rahatız ya 1 sene oldu klasik ler çok rahat şimdiki aklım olaydı en baştan alırdık :)) ama ozamanlarda bi heves oluyo ay şu olsun ay bu olsun diye :) bilemiyo insan doğrusunu.. annemlere hala diyorum niye bizi uyarmadınız o alyansları alırken diye.. Çok hevesliydiniz kırmak istemedik hevesinizi dediler :)) Canım klasik modelleri tercih et öyle gösterişli olsun modelli olsun inan ki hiç kullanışlı değiller.. Alyanstan yana çok sıkıntı çeken biri olarak tecrübeme dayanarak söylüyorum.. Çevremde nekadar evlenecek arkadaşım varsa bile hepsine derim hala klasik sade modelleri tercih edin beyaz olsun sarı olsun bakır olsun rose altın olsun farketmez ama sade olsun taşlı tuşlu olmasın sıkıntı çekersiniz diyorum uyarıyorum.. :)Çok güzelmiş ama bu model:)
Ben tek taşımla birlikte kullanmayı düşünmüyorum.Bir de normalde günlük taktığım yüzüklerim biraz büyük ve değişik.Onların yanında sırıtmayacak sade bir model istiyorum.
Kalın yüzükler uzun parmaklarda güzel duruyor ama hiç bana göre değil:)
Zaten karar verdim gibi modele.
Evet canım benimde küçük ince parmaklarım var hiç bana göre değil kalın yüzükler :) Birde çevremden baya olumsuz yorumlar alıyordum bu yüzüklerle kimisi alyans gibi durmuyor diyodu.. kimisi kaba duruyor diyodu.. Benim parmaklarım küçük ya kalın geldi göze hitap etmiyordu kaba duruyodu bende.. Model olarak çok güzel evet :)) şimdi rahatız ya 1 sene oldu klasik ler çok rahat şimdiki aklım olaydı en baştan alırdık :)) ama ozamanlarda bi heves oluyo ay şu olsun ay bu olsun diye :) bilemiyo insan doğrusunu.. annemlere hala diyorum niye bizi uyarmadınız o alyansları alırken diye.. Çok hevesliydiniz kırmak istemedik hevesinizi dediler :)) Canım klasik modelleri tercih et öyle gösterişli olsun modelli olsun inan ki hiç kullanışlı değiller.. Alyanstan yana çok sıkıntı çeken biri olarak tecrübeme dayanarak söylüyorum.. Çevremde nekadar evlenecek arkadaşım varsa bile hepsine derim hala klasik sade modelleri tercih edin beyaz olsun sarı olsun bakır olsun rose altın olsun farketmez ama sade olsun taşlı tuşlu olmasın sıkıntı çekersiniz diyorum uyarıyorum.. :)
Birdee kesinlikle mat yüzükler tercih etme canım çizilince okadar kötü duruyorki.. Parlak olmasına dikkat et derim..
Zevklerimiz uyuyor sanırım:)
İki model var aklımda biri klasik beyaz ama tam yuvarlak değil.Hafif oval elim çok rahat etti.Biri de söz yüzüğü gibi küçük burmalı yüzükleri bir araya getirmişler.Çok şirin duruyo. İki model de taşsız çok sade. Bakalım karar vereceğiz.
Canim ben israrla mat yuzuk almayin diyorum bak cizilince cok kotu duruyor .. Yada mat kullansin bakti ciziliyo yuzuk kotu duruyo ozamanda kuyumcuya parlattirabilir.. Ama iste sonrasinda yine kuyumcu isi cikiyo bu yuzuk cizildi yok surasi soyle oldu derken ugras cikiyo bisuru.. Bende tek seferde hallolsun derim.. Aayy sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yermis ya :) benimde o misal agzim yandi sizinde oyle olmasin dedim.. Hersey gonlunuzce olsun insallah biomur askla takin alyanslarinizi :))Ben zaten parlakları daha çok beğeniyorum ama sözlüm mat sevdi. Sanırım ben parlak o mat olacak:)
Canim ben israrla mat yuzuk almayin diyorum bak cizilince cok kotu duruyor .. Yada mat kullansin bakti ciziliyo yuzuk kotu duruyo ozamanda kuyumcuya parlattirabilir.. Ama iste sonrasinda yine kuyumcu isi cikiyo bu yuzuk cizildi yok surasi soyle oldu derken ugras cikiyo bisuru.. Bende tek seferde hallolsun derim.. Aayy sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yermis ya :) benimde o misal agzim yandi sizinde oyle olmasin dedim.. Hersey gonlunuzce olsun insallah biomur askla takin alyanslarinizi :))