Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buda benim yaptığım kızlar...
Bu badi bana dar geliyordu, onu kullanayım dedim...
Ama daha bol bi tişörtten olursa daha iyi olacakmış
İlk deneme için idare eder...
Artistik pozumu da vereyim :roflol:
Yanında ki gülleri çıkaramadım, çünkü sıcak silikon ile yapıştırmışlar...:mymeka:
Yap valla bacım, dışarı çıkarken her zaman giyemesek bile en azından askılı modellerin üzerine giymeye kendi el emeğimiz boleromuz olsun dimi...şimal harikasın alkisalkisalkis
bundan mutlaka yaparım
göbüşü fazla çıkarıyor diye giymediğim cicileri yapayım bendehihoyyyt
Arzu.cum eğer çocuktan vakit bulup yapabilirsen bizimlede paylaş...süpermişşş ellerine sağlık bende denicemm
Canım annen haklı, likralı şeyler dikmek biraz zor..Şimal canım senin yaptığında süper olmuş bedne ayırdım bir kaç tane tişört yapacamda bazı aklıma takılanlar varya. şimdi annem makinada pek penye dikmezdi sündürüyor di,ye. sen bu durumla karşılaştınmı bu bir .ikincisi şu okullar bi tatil olsa hahaha
Haksızlık etme kendine bacım, alt tarafı bir bolero...alkisalkisalkiscanim masallah sana ya harika olmus valla gaza geldim ilham aldim ellerine emegine saglik canimcokta yakismis güle güle giyinay ben bolero yapsam nolcakki kilolarimi örtmeye calisirken popo göbek iyice cikacak meydana:jeyyar::roflol:
Yap valla bacım, dışarı çıkarken her zaman giyemesek bile en azından askılı modellerin üzerine giymeye kendi el emeğimiz boleromuz olsun dimi...
Arzu.cum eğer çocuktan vakit bulup yapabilirsen bizimlede paylaş...
bu arada şirin kızını kocaman öpüyorum...
Canım annen haklı, likralı şeyler dikmek biraz zor..
Eğer eski makina ise dikmek daha zor, benim makina da esnek dikiş için yerler var onları ayarlayıp yapıyorum, yoksa ya iplik atlama yapıyor, yada kumaşı çektiriyor...
Gerçi benim diktiğim badinin karışımında naylon var sanırım kolay diktim ben...
Haksızlık etme kendine bacım, alt tarafı bir bolero...
Hem ne demişler yiğidin malı meydan da gezer...kaydirigubbakcemile3
Kendine yapmasan bile kız kardeşine yap bacım, sonra güzel oldu dersin geri alırsın...sırnaşık şey
ya inanmiyorum bu kadar basit birsey nasil akil ediyorsun yaa
Ben sana mesaj yazacaktım arada kaynadı...
Başkası yapmış bizde görüp örnek aldık bacım, ama benim kafa da bu konulara iyi çalışır ha... şakkıdı
Şimdi kısmetse bi elbise dikmek istiyorum, bakalım benim cadı ile ne kadar yapabilicem...kaydirigubbakcemile