Tırtılım kozasından çıktı.... Spinal sezaryenli hikayemiz :-))

Allah Allah çok şaşırdım.Madem bu kadar etkili bir ağrı problemi var neden spinali tavsiye ediyor bu doktorlar?Korktum şimdi gerçektende...

Geçmiş bitmiş canım ama tabii yaşadıkların kolay şeyler değil bayağı canın acımış.Kolundaki o güzel meleğe bakınca değer diyorsundur eminim.Sağlıcakla büyüsün inş. Yalnız ben şu spinal,epidural olayını eksikmi araştırdım anlamadımki?Normal doğumu epidurale güvenerek istiyordum fakat burda bir arkadaşa tutmadığını zor bir doğum yaşadığını okuyunca kafam karıştı.Sezeryan olursamda spinalle olurum diyordum şimdide senin yaşadıkların kafamı karıştırdı.Ya biz nasıl doğum yapacağız?Ödlekler kulübü açacağım başkanıda benim gelmek isteyen varmı?bilmiyorumkismile

Çok sağol canım yani korkutmak istemiyorum kimseyi ama goggle bir yaz spinalin yan etkisi baş ağrısı zonklama diye bir gör' 5 gün hastanede yattım afedersin çişimi bile yattığım yerde yaptım 5 gün sonra biraz daha iyiydim ama eve bile sedyede 2.80 yatarak sedyeyle geldim ailem ben çok korktuk yaa..Şaşırdım kaldım bu başıma gelene yok felç kalırmışsın bilmem ne duydum ama bu başıma geleni başıma geldikten sonra duydum yaa...
Aneztesi uzmanıyla görüştürürler seni zaten bence bir sor bakalım sana ne diyecek.Tamamen bayılmakta kolay değil ondada ogün ayılamıyorsun aslında en iyisi tabi adı üstünde normal doğum boshayallersmile

Allah yavruna kavuştursun seni ve tüm bekleyenleri

Evet değiyor onun bir gülüşü herşeyi güzelleştiriyor...a.s.

Amin canım inş. bizimki kolay geçer.Kdın doğum doktoruna sordum baş ağrısı olayını kabul etti.Yani böyle bir ihtimal varmış ne yazıkki.İnş. bize denk gelmez canım yaa...

merhaba,

Ya bende normal dogumdan korktugum icin, sezeryan düsünüyordum, buradada spinal anestezi ile yapiyorlar (Ben Viyana´da yasiyorum bu arada) - simdi burada yazilanlari okuyunca - tirstim acikcasi.. ben daha hamilede degilim, nasil olacak bu böyle... ben senin korkaklar kulubüne gelirim, seve seve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…