Tiroit hastası olan hamileler

arkadaşım geç gördüm mesajını açıkcası şuanki durumu merakda ettim gebelik varmı?

arkadaşım geç gördüm mesajını açıkcası şuanki durumu merakda ettim gebelik varmı?

test yaptırmadım hala ama gögüslerim hala sızlıyo 15 gün oldu geçeli.yatakta dönerken bile sizliyolar.inş hamileyimdir.adetimin geçtiği günden beri sızısı devam ediyo en son troidim düşüktü 1,5 aydır ölçtürmedim hüsran olmasından korktugum içinde test yaptıramiyorum.

kızlar merhaba geçenlerde yine yazmıştım ilaca başladım eutrox 25 mg hamileyim..3 hafta sonra tahlil yaptırdım tekrar 4,02 olan tsh 2,49 a düşmüş.hala ilaca devam ediyorum sorum şu acaba dahada düşermi tsh 2 buçuk altına ve bu tehlike arz edermi?yoksa sabit mi kalır?bulunduğum yerde endokrinoloji bölümü yk dahiliyeciye gidiyorum bende sizde durum nasıldı?

Arkadas ben iki dusuk yasadim rahimde perde var denildi ameliyat oldum simdi hamileyim bugun drum tiroidin dusuk dedi yarin tekrar test yapilacak sonucu ve receteyi ewe yollarim dedi ben bi haftadir bi ilac aliyorum ama yeterli degil dedi dr aklima takilan sonuc ve recete gelene kadar bebege birsey olurmu bide dr et yeme dedi avustyadayim almanca hepsini anlayamiyorum biraz bilgi verin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…