• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TİROİD

LaLalisa

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2024
108
18
18
25
Merhaba hanımlar tiroid tüp bebeğe engel mi bir sıkıntı çıkarır mı acaba 15-20 güne transfer olacağım ama.

Merhaba hanımlar tiroid tüp bebeğe engel mi bir sıkıntı çıkarır mı acaba 15-20 güne transfer olacağım ama.
Eğer tiroid sorunun varsa doktorunla birlikte tedaviyi planlamak en iyi yol olacaktır. Doğru ilaç ve takip ile tüp bebek başarıyla sonuçlanabilir. Daha önce tiroid hastalığı olup sağlıklı şekilde hamile kalan birçok kadın var. Sen de doktorunun kontrolünde ilerlediğinde inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

Eklentiler

• IMG_9030.webp
    IMG_9030.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_9031.webp
    IMG_9031.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 11
Canım bende de hashimato var hiç korkma ama transferden önce bi görün doktora hormonlarına baksın. Ben düşük doz ilaç kullanıyorum bi ömür boyu kullanıcam çok illet bişey ama korkulacak bişey değil. Benim arkadaşımın troiti alındı 2 yıl sonra doğurdu çok yakışıklı tatlı bir oğlu var

Eğer tiroid sorunun varsa doktorunla birlikte tedaviyi planlamak en iyi yol olacaktır. Doğru ilaç ve takip ile tüp bebek başarıyla sonuçlanabilir. Daha önce tiroid hastalığı olup sağlıklı şekilde hamile kalan birçok kadın var. Sen de doktorunun kontrolünde ilerlediğinde inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
Çok teşekkür ederim 2. Transferim olacak
bu kan verdim bugün tiroidim yüksek çıkmış o yüzde hap verdi doktorum ama endişelenmeden edemedim çok sağolun çok teşekkür ederim.

Canım bende de hashimato var hiç korkma ama transferden önce bi görün doktora hormonlarına baksın. Ben düşük doz ilaç kullanıyorum bi ömür boyu kullanıcam çok illet bişey ama korkulacak bişey değil. Benim arkadaşımın troiti alındı 2 yıl sonra doğurdu çok yakışıklı tatlı bir oğlu var
Çok teşekkür ederim 2. Transferim olacak
bu kan verdim bugün tiroidim yüksek çıkmış o yüzde hap verdi doktorum ama endişelenmeden edemedim çok sağolun çok teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun. Maşallah Allah bağışlasın İnşallah.

Back
X