Tiroid ve oruç...

cnm bende 2 ayda bir kontrollere gidiyorum.dr herşey yolunda diyor çok şükür 2senedir sorun yok.bu ramazan bir hafta oruç tuttum 3 kilo verdim.sonra bıraktım malesef eşim ve babam tutma dengeni bozma dediler.kilo neyse ben zayıflığı seviyorum da,şu saç dökülmesi benim moralimi bozuyor.herşey yolundayken saçlar niye dökülüyor,yerine yenisi çıkıyor ama çıkarken minik minik saçlar tepemde dikiliyor.özellikle önden dökülüyor,sende böyle bir sorun varmı.benim bu arada hipotiroidi cnm senin ne durumda?

canım kilo vermen gerçekten güzelmiş:))) şaka bi yanaa sağlıklı olması gerek tabii ben hiç kilo veremiorum aksine alıorum vucudum çok şişiyor ayaklarım patlıcakmış gibi oluyor üzerine oturunca hissediorum eski saç dökülmem azaldı ama yinede dökülmesi beni rahatsız edior keşke bende kilo verebilsem (benimde hipotroid şuanda 6 ayda bi kontrole gidiorum senede 1 usg çekiniorum...ilacımı düzenli alamıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…