- 29 Aralık 2010
- 480
- 2
sağol canım bizim öyle bi yasaklarımız olmadı allaha şükür gelişimini hiç etkilemedi boyu yaşıtlarından oldkça uzun görenler ilk okul 2 yemi gidiyor diyor daha anaokuluna gidicek diorum şok oluolar :)) ama çok sinsi bi hastalık...4 temmuzda ölçüm yapıld 16 larda çıktı tsh si ilacın dozaşını yükselttik bakalım bayramdan sonra yine ölçüm yapılacak..oğlumdaki aniden kist yapabilirmiş o yönden sürekli takip altında olması gerekiyor allah tüm hastalara acil şifalar nasip etsin...senin şuanda ne durumda troidin?
cnm bende 2 ayda bir kontrollere gidiyorum.dr herşey yolunda diyor çok şükür 2senedir sorun yok.bu ramazan bir hafta oruç tuttum 3 kilo verdim.sonra bıraktım malesef eşim ve babam tutma dengeni bozma dediler.kilo neyse ben zayıflığı seviyorum da,şu saç dökülmesi benim moralimi bozuyor.herşey yolundayken saçlar niye dökülüyor,yerine yenisi çıkıyor ama çıkarken minik minik saçlar tepemde dikiliyor.özellikle önden dökülüyor,sende böyle bir sorun varmı.benim bu arada hipotiroidi cnm senin ne durumda?