• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tiroid ve ağrı

Canbat 3

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2022
87
15
8
28
Arkadaşlar merhaba
Benim tiroidlerimde bir yükseliş vardı kontrole gittim ultrasonda şimdilik herhangi bi şey yok fakat yavaş çalışıyormuş .
Ve öğrendiğimden beri resmen bacak kol ağrısı yapıyor yoğun olmasa da ara ara giren bir ağrı var doktor hormonsal bi şey de olabilir dedi . Böyle bi durum yaşayan var mı ?

Arkadaşlar merhaba
Benim tiroidlerimde bir yükseliş vardı kontrole gittim ultrasonda şimdilik herhangi bi şey yok fakat yavaş çalışıyormuş .
Ve öğrendiğimden beri resmen bacak kol ağrısı yapıyor yoğun olmasa da ara ara giren bir ağrı var doktor hormonsal bi şey de olabilir dedi . Böyle bi durum yaşayan var mı ?
benim de tiroidlerim yavaş çalışıyor ama öyle bir sorunum olmadı. öğrendiğinizden beri olduysa psikolojiktir diye düşünüyorum.

ya benim salında uzun zamandır vardı ama geçiyordu bu seferli psikolojik olarak olabilir baya uzun sürdü bakalım bi doktora gideceğim tekrardan. Cevap için teşekkür ederim 🌺

Back